Cancan ultimă oră

Mama Andreei Tonciu a decis să își retragă cererea de divorț, după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o cu menajera

Publicat: 25 mai 2022
Andreea Tonciu ]n platoul unei emisiuni și este îmbrăcată cu o cămașă
Mama Andreei Tonciu a decis să își retragă cererea de divorț, după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o cu menajera

Deși în urmă cu câteva săptămâni Andreea Tonciu declara că părinții săi se despart, Maria Tonciu s-a răzgândit. Recent, a vorbit despre motivul care a făcut-o să se răzgândească în privința divorțului.În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Tonciu făcea o dezvăluire neașteptată. Chiar de ziua ei, bruneta a declarat public că părinții ei divorțează.

Andreea Tonciu a povestit că menajera casei l-ar fi ademenit pe tatăl său și l-ar fi atras într-o relație extraconjugală. Deși mama vedetei luase decizia de a divorța, se pare că s-a lăsat convinsă de soțul ei să îi mai acorde o șansă. Maria Tonciu a vorbit într-o emisiune tv despre problemele din căsnicia sa.

Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce și-a iertat soțul

Mama Andreei Tonciu a trecut printr-o perioadă dificilă. Părinții Andreei Tonciu au fost la un pas de divorț, după ce tatăl brunetei a avut o aventură cu menajera casei. Deși Maria Tonciu era hotărâtă să divorțeze de tatăl fiicelor sale, se pare că aceasta a decis să-i mai ofere o șansă partenerului ei. Mama Andreei Tonciu a vorbit în emisiunea Teo Show despre problemele din căsnicia sa. Maria Tonciu a declarat că a fost la notar pentru a depune actele de divorț imediat ce a aflat de infidelitatea soțului.

„Șocul este mai mare de partea mea, pentru că am avut o doamnă care mă ajuta la curățenie, care, din păcate…s-au întâmplat niște lucruri, așa cum a spus și Andreea. A fost la noi în casă timp de doi ani și jumătate. Nu am simțit absolut nimic, nici eu, nici fetele mele. Nu puteai să gândești că poate să se ajungă la așa ceva”, a declarat Maria Tonciu, relatează kanald.ro.

Maria Tonciu i-a mai oferit o șansă soțului ei

Mama Andreei Tonciu a mărturisit că a aflat de trădarea soțului după ce a ascultat o convorbire între el și menajera. Ulterior, tatăl vedetei a convins-o pe soția sa să-i mai ofere o șansă. Deși era decisă să meargă împreună la notar pentru a divorța, Maria Tonciu s-a răzgândit.

„Vă dați seama, soțul meu trece acum și el printr-o traumă. Si îmi spune cum de a putut să facă așa ceva. Pentru că suntem de aproape 38 de ani împreună fizic și a zis că a făcut o greșeală pe care o regretă. Si pe care o s-o regrete tot timpul. I-am propus să mergem împreună la notar și să băgăm actele de divorț. Dar în momentul în care a venit ziua semnării ni s-a dat o lună termen. M-a convins că o să fie totul ok și o să fim fericiți până la adânci bătrâneți”, a declarat Maria Tonciu în emisiune.
Adauga un comentariu