Cancan ultimă oră

Mama Geta îl vrea pe Iancu Sterp însurat, la casa lui și cu mulți copii: „Eu vreau cadou să îmi aduci, când tu te însori, să îmi aduci șase copii”

Publicat: 17 ian. 2022
Mama frților Sterp, Geta stă la masă și ține un pahar în mână
Iancu Sterp a vrut să își surprindă mama cu un cadou și să-i filmeze reacția, însă discuția a luat o întorsătură total neașteptată

Iancu Sterp a vrut să își surprindă mama cu un cadou și să-i filmeze reacția, însă discuția a luat o întorsătură total neașteptată. Tânărul i-a adus în casă mamei Geta un cățeluș care să-i aline singurătatea, dar replica pe care a primit-o l-a lăsat de-a dreptul fără cuvinte.

Mama Geta i-a spus fiului ei că vrea să îl vadă mai repede însurat, la casa lui și cu mulți copii, de care să se bucure și ea.

Mama Geta vrea să îl vadă pe Iancu Sterp însurat, la casa lui și cu mulți copii

În timp ce era filmată de fiul ei, mama Geta a mărturisit că vrea să aibă din partea lui nu mai puțin de șase nepoți. Iancu Sterp a luat totul în glumă și a început să râdă, însă cuvintele femeii au fost destul de serioase. Mama Geta a mai spus, tot atunci, că își dorește pentru fiul ei cel mic o parteneră cuminte și sănătoasă, care să îl facă cât mai repede tătic.

„Mama Geta: Eu vreau cadou să îmi aduci, când tu te însori, să îmi aduci șase copii, să mă joc cu ei și să îi cresc eu. Iancu: Îți aduc zece, o echipă de fotbal. Mama Geta: Să îți cauți o femeie sănătoasă, să îți facă copii sănătoși. Iancu: Până atunci, ne jucăm cu ăsta. Mama Geta: Ne jucăm cu ăsta, că nu avem cu cine”, a fost dialogul dintre Iancu și mama acestuia.

Mama Geta, dezvăluiri dureroase din tinerețea ei

Este mereu cu zâmbetul pe buze și dispusă să ajute pe toți care au nevoie, însă doar ea știe ce se află cu adevărat în adâncul sufletului ei. Mama Geta a avut o viață destul de grea, plină de muncă și de evenimente nu tocmai fericite, ea fiind nevoită să își crească copiii de una singură.

Cei care îi aduc fericire în fiecare zi sunt Culiță, Ileana, Geta și Iancu, pe care îi iubește enorm, exact așa cum face o mamă adevărată.

„Mi-a promis domnul soț, cel care a dezertat…ne-am înțeles că mergem la o nuntă, aici, în sat, la niște vecini. Aveam o soră în Spania, Felicia, care mi-a trimis 50 de euro, nu apăruseră euro atunci la noi, nici nu știu cum era. Mi-am luat un costum, că nu mă scăldam eu în bani. Aveam un costum…și acum îl visez. Negru, garnisit cu roșu așa la buzunare și un șliț lung așa, crăpătură la spate, frumos. Aveam kilograme, cam 63, eu am fost slăbuță, până mai acum încoace m-am îngrășat”, a spus mama Geta.

Mama Geta: „Din cauză că eu l-am iubit sincer, toate alea pentru mine erau un fleac”

Mai mult, mama Geta a spus că fostul ei soț, i-a ars hainele înainte să meargă la acea nuntă, dar, cu toate acestea, ea l-a iubit sincer.

„Și frate, mă îmbrac eu cu costumul ăla și aveam și o pereche de pantofi cu toc cu o fundiță roșie la spate. Arătam ca din revistă. Îi arăt la soțul, cât îmi stătea de fain. Și îi arătai, el nu zise nimic, nici că-i fain, nici că-i urât. Și el zice: ”tu crezi că mergi ca o țarcă, cu tocurile alea cu mine?”.

Știam că nu mă lasă să port nici tocuri, dar n-am mai realizat. Și mă duc la râu, că aveam multe haine spălate, să mă duc să le clătesc…foarte fericită că mă duc și eu cu domnul la nunta, cu voi. Când vin eu de la râu cu hainele, ardea ceva în curte, era o bucată de material negru. Mi-a dat foc la costumul nou, pe care-l luasem pe mine doar de probă. M-am supărat, n-am mai mers nici la nuntă. A zis că ”ce cred că eu mă duc cu șlițul ăla crăpat la spate, cu el la nuntă?”. Atât de rău mi-a părut de costumul ăla…”, a mai povestit aceasta, foarte emoționată

 
Adauga un comentariu