Cancan

Mama lui Culiţă, derapaj rasist la adresa lui Jador. Mesajul halucinant al mamei Geta

Publicat: 10 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama lui Culiţă derapaj rasist la adresa lui Jador. Mesajul halucinant al mamei Geta
Mama Geta i-a spus lui Iancu Sterp ei că vrea să îl vadă mai repede însurat, la casa lui și cu mulți copii, de care să se bucure și ea

În urma conflictelor pe care le-a avut Culiţă cu Jador la Survivor Romania, mama concurentului a avut un derapaj rasist. Aceasta a avut o replică mai mult decât neaşteptata la adresa etniei din care face parte şi Ionuţ Dumitrache zis Jador.

Iancu Sterp, fratele lui Culita, a primit pe Instagram un mesaj de susţinere pentru concurentul de la Survivor.

Mama lui Culiţă, derapaj rasist

În urma acestui mesaj, mama Geta a avut o replică total deplasata „Cine se pune cu niște țigani!!”, vorbe prin care l-a atacat atât pe Jador, care este de etnie romă, cât și pe unii dintre susținătorii lui care fac parte din aceeași etnie.

Prietenia dintre Jador și Culiță Sterp e pe cale să se sfârșească. Situația este tensionată între cei doi faimoși, care par să se lovească tot mai des unul de celălalt. Conflictul ce stă să explodeze a fost sesizat și de către ceilalți concurenți care se așteaptă la un scandal de proporții.

Jador îl acuză pe colegul său că este părtinitor cu feţele și că indiferent ce fac acestea, fie că este bine sau rău le ia mereu apărarea.

„Culiță ține partea oricărei femei!”, a spus nervos Jador, potrivit WOWbiz.ro.

Culiță Sterp nu s-a lăsat nici el mai prejos și l-a atacat pe colegul său de breaslă, aruncând cuvinte grele la adresa acestuia.

„Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!”, a spus și Culiță Sterp.

Mama lui Jador a sărit în apărarea fiului său și a declarat că mulți nu înțeleg felul acestuia de a se comporta și nu îi înțeleg glumele. Mai mult, mama lui Jador s-a arătat nemulțumită de faptul că de la începutul concursului Culiță a avut o atitudine distantă față de fiul ei.

Mama Geta i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță Sterp

Mama Geta a făcut public pe contul de Instagram, mesajul pe care Faimosul ar fi trebuit să-l vadă, dacă ar fi câștigat jocul de comunicare. Culiță a mărturisit că și-ar fi dorit foarte tare să audă vești de acasă de la familia sa, dar mai ales de la iubita lui, Daniela, care este însărcinată și ar fi vrut să știe cum se simte.

Mesajul scris de mama Geta este unul foarte emoționant și de susținerea pentru fiul său, de care îi este foarte dor.

„Dragul mamii, vreau să îți spun că ne este foarte dor de tine. Încă din prima zi, suntem ochi și urechi la tot ce se întâmplă acolo. Când ai plecat, am avut emoții, ne întrebam dacă o să te descurci, iar după primele jocuri ne-ai lăsat mască, în sensul cel mai bun al cuvântului… Oamenii te sunțin, te iubesc și cred în tine. În fiecare zi primim sute de mesaje de la persoane din toată țara, care ne spun că te votează și te vor susține până la final.”

De curând mama lui Culita a avut un derapaj rasist la adresa etniei din care face parte şi Jador. Doamna Geta povestește că și-ar fi dorit și ea, ca orice fată, să fie mireasă, dar așa a vrut Dumnezeu. Cu toate acestea, fostul ei partener de viață și tatăl celor patru copii ai săi a fost și rămâne singurul bărbat din viața ei.

Adauga un comentariu