Cancan ultimă oră

Mama Oanei Zăvoranu ar fi împlinit astăzi 72 de ani. Mesajul emoționant postat de vedetă pentru cea care i-a dat viață: „O adevărată învingătoare”

Publicat: 17 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama Oanei Zăvoranu ar fi împlinit astăzi 72 de ani. Mesajul emoționant postat de vedetă pentru cea care i-a dat viață O adevărată învingătoare
Oana Zăvoranu și mama ei

Mărioara Zăvoranu ar fi împlinit astăzi vârsta de 72 de ani, însă ea s-a stins din viață în anul 2015. Cu ocazia acestei zile, Oana Zăvoranu, fiica ei, a transmis în mediul online un mesaj plin de recunoștință pentru cea care a adus-o pe lume. Ce a postat vedeta pe rețelele de socializare personale.

Mama Oanei Zăvoranu ar fi împlinit astăzi 72 de ani

Mama Oanei Zăvoranu ar fi împlinit astăzi 72 de ani. Din păcate, Mărioara Zăvoranu a murit când avea 67 de ani și a lăsat în urmă o fiică îndurerată, care a regretat mereu că s-a certat cu mama ei.

Cu toate că au avut conflicte, vedeta i-a transmis acum mamei sale un mesaj emoționant, plin de tristețe și recunoștință. Bruneta a postat și câteva fotografii cu cea care acum este în ceruri și o veghează de sus.

Ce mesaj emoționant a transmis vedeta pentru cea care i-a dat viață

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj emoționant, chiar dacă aceasta este acum în ceruri. Bruneta a mărturisit că ziua de 17 decembrie este una specială pentru ea.

„Mamă, azi ai fi împlinit 72 de ani! ❤️ 17 decembrie este și va rămâne o zi sfântă pentru mine. E ziua în care tu ai venit pe lumea asta cu o misiune grea pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu curaj, onoare, demnitate… ca o adevărată învingătoare!”, a scris bruneta pe InstaStory.

De asemenea, vedeta a transmis că este recunoscătoare că mama ei a adus pe lume un copil cu un suflet cald, puternic și onest.

„Te iubesc, mama! ❤️❤️❤️ Mulțumesc că m-ai ocrotit cât ai trăit, mi-ai vegheat copilăria, m-ai învățat să fiu un om de onoare și m-ai adus pe lume un suflet cald, onest și puternic ❤️”, a mai scris ea.

Ce a mai scris vedeta pentru părinții ei

De altfel, Oana Zăvoranu a mai transmis și un mesaj special pentru părinții ei. Vedeta a declarat că are certitudinea că prin ei reușește mereu să fie o persoană învingătoare și o fire puternică.

„Mama, tu ești Regina Inimii Mele! Tata, tu ești Regele Sufeltului Meu! Știu și simt că mă vegheați și mă ocrotiți împotriva tuturor celor care mă trădează și îmi fac rău. Știu și simt că prin voi am puterea să ies întotdeauna învingătoare, pentru că sunt fata voastră. Vă iubesc cu toată ființa mea ❤️ părinții mei speciali”, a scris bruneta pe InstaStory.

Adauga un comentariu