National

Mama unei gimnaste celebre din România și-a dat ultima suflare într-un accident grav, produs chiar de sora ei, în Galați! Șoferița a adormit la volan

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama unei gimnaste celebre din România și-a dat ultima suflare într-un accident grav produs chiar de sora ei în Galați Șoferița a adormit la volan
La volanul mașinii se afla tocmai una dintre fiicele ei, care adormise la volan

Este doliu în familia unei gimnaste celebre din România! Mama ei s-a stins din viață, după ce a fost implicată într-un accident rutier grav, produs chiar de sora sportivei. Tragedia s-a produs în Galați, în urmă cu o zi, după ce șoferița a adormit la volan.

Un accident grav din Galați i-a adus sfârșitul unei femei, ziua trecută. La volanul mașinii se afla tocmai una dintre fiicele ei, care adormise la volan. Impactul cu TIR-ul care se afla în fața ei i-a provocat moartea femeii. Aceasta nu a mai putut fi salvată și a fost declarată decedată.

Mama unei sportive celebre a murit în Galați

Gina Gogean, căci despre ea este vorba, trece acum prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Mama ei s-a stins din viață în urma unui accident cumplit, în timp ce se afla în Galați. Totul s-a întâmplat în timp ce sora sportivei se afla la volan, iar la un moment dat, aceasta a adormit.

Sora Ginei Gogean a intrat în TIR-ul din fața ei, iar impactul a fost devastator. Mama acesteia, în vârstă de 72 de ani, nu a putut supraviețui accidentului.

Nici sora Ginei Gogean nu este foarte bine, căci se află în stare critică la spital. Șoferița este medic pediatru, iar acum medicii se luptă să îi salveze viața.

Ce spun medicii despre tragedie

Accidentul din Galați a fost deosebit de grav, iar impactul cu TIR-ul a distrus în întregime mașina. Șoferița de 42 de ani, sora Ginei Gogean, se află la Spitalul Clinic Judeţean Galaţi și se luptă să supraviețuiască.

Cele două au fost găsite încarcerate, astfel că la fața locului au acționat mai multe echipaje de salvare.

”Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care probabil a adormit la volan, a pierdut direcţia de mers şi a intrat într-un autotren”, a transmis ISU Galați.

Adauga un comentariu