BZI LIVE

LIVE VIDEO – Managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei, în Platoul BZI LIVE! Dialog special despre cum a trecut celebra instituție prin pandemia COVID-19 și cum va fi aniversat Ateneul, la un secol de la fondare – FOTO

Publicat: 18 mai 2020

Marți, 19 mai 2020, începând cu ora 11.00, în Studioul BZI LIVE este invitat special Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași. Alături de acesta se va dialoga despre cum a trecut instituția pe care o coordonează, alături de actori și angajați, prin grava pandemie de COVID-19! Pe de altă parte, despre ceea ce înseamnă aniversarea unui secol de la fondare a Ateneului, ce evenimente pregătește și cum vede revenirea la normalitate din perspectiva activității pe care o derulează.

De asemenea, despre cum au supraviețuit artiștii în aceste săptămâni, dacă zona culturală și artistică este în criza se va mai dialoga alături de manager. Nu în ultimul rând, despre ce manifestări are în plan să organizeze anul acesta, investițiile pe care le are în derulare sau urmează a le porni se va mai dialoga cu Andrei Apreotesei. În plus, cum se gândește să organizeze și desfășoare momentele pe care le organizează, în noul context, care sunt invitații și personalitățile care vor ajunge la Ateneu în următoarea perioadă.

Cititorii nostri pot adresa întrebari în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Adauga un comentariu