Titlurile zilei

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Florin Roșu, și Elena Mitrofan, managerul de la CF, au intrat în jocul pentru putere! Ambii își doresc poziții-cheie la Primăria Iași! – FOTO

Publicat: 03 mai 2024
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Florin Roșu și Elena Mitrofan managerul de la CF au intrat în jocul pentru putere Ambii își doresc poziții-cheie la Primăria Iași - FOTO
Dr. Florin Roșu, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași, și dr. Elena Cristina Mitrofan, managerul Spitalului CF Iași, au fost propuși pe listele pentru Consiliul Local Iași

Dr. Florin Roșu, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași, și dr. Elena Cristina Mitrofan, managerul Spitalului CF Iași, au fost propuși pe listele pentru Consiliul Local Iași. Ambii medici vizează poziții-cheie la Primăria Iași.

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase candidează pentru un post-cheie la Primăria Iași: „Doresc să pun umărul încât orașul să aibă o evoluție constant pozitivă”

Managerii a două spitale importante din Iași, dr. Florin Roșu, de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași, și dr. Elena Cristina Mitrofan, de la Spitalul CF Iași, își doresc să ajungă consilieri locali ai municipiului Iași. Dr. Florin Roșu se numără printre propușii pentru Consiliul Local ai Alianței Dreapta Unită USR-PMP, în timp ce dr. Elena Cristina Mitrofan candidează pentru un post din partea PSD.

Dr. Florin Roșu a explicat ce l-a determinat să candideze pentru un post de consilier local.

„Sunt sigur că am maturitatea necesară, experiență acumulată în timp, pe care o pot pune în slujba cetățenilor și a societății, implicit și a mea, pentru că locuiesc în municipiul Iași. Este o localitate de suflet pentru mine, chiar dacă nu m-am născut în Iași, dar locuiesc de peste 25 de ani aici, cunosc orașul foarte bine, îi cunosc potențialul și doresc să pun umărul încât să aibă o evoluție constant pozitivă.

În niciun caz nu intenționez să renunț la cariera medicală pentru cea politică. Meseria mea este de medic și este o meserie vocațională, o meserie pe care mi-am dorit-o și care îmi oferă foarte mare plăcere. Mă dedic ei sută la sută, așa cum fac și ca manager al spitalului”, a declarat dr. Florin Roșu.

Joi, 2 mai 2024, reporterii BZI au încercat s-o contacteze pe dr. Elena Cristina Mitrofan, pentru a o întreba ce proiecte are pentru municipiul Iași, în cazul în care va reuși să ajungă consilier local, însă medicul nu a răspuns la telefon.

Elena Cristina Mitrofan a fost propusă pentru Consiliul Local din partea PSD

Florin Rosu
Dr. Florin Roșu a explicat ce l-a determinat să candideze pentru un post de consilier local

Pe data de 30 aprilie 2024, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală numărul 1 Iași a admis lista candidaților pentru funcția de consilier local pentru toate partidile. Dr. Florin Roșu a fost propus pe lista pentru Consiliul Local Iași din partea Alianței Dreapta Unită USR-PMP.

Alături de el mai sunt propuse încă 30 de persoane. Petronela Diana Zbranca, jurist, Marius Mihai Ciobanu, inginer industrie alimentară, Ionuț Dragoș Popa, economist, Andrei Vasile Popescu, inginer, Laura Elena Chiticariu, jurist, Ovidiu Marian Bulgariu, jurist, Florentina Daraban, medic veterinar, Cosmin Grigore Marcovici, tenor, Bogdan Marian Puiu, informatician, Alexandru Dragoș Robu, Ștefan Cristian Lontcovschi, Cătălin Eugen Caba, Sandu Ciorap, Ionuț Brumă, Vasile Blănaru, Cătălin Răuță, Ioana Nicoleta Lăzăroaia, Daniela Popescu, Mălina Acostoaie, Gabriela Cojocaru, Raul Ionuț Mihai, Ovidiu Leonte, Irina Dobrin, Tudor Florea, Alexandru Corneanu, Codrin Dănilă, Daniel Dîscă, Tudor Bisim, Alexandru Lupușoru și Robert Gabriel Lența. Dr. Elena Cristina Mitrofan se luptă pentru un post de consilier local, beneficiind de susținerea PSD.

Pe lista admisă, PSD are 34 de propuneri pentru ocuparea funcției de consilier local. Printre acestea se numără Bogdan Balanișcu, candidat la Primăria Iași, urmat de Magdalena Roxana Necula, Tudor Bogdan Crucianu, Mihai Liviu Gavril, Florin Rașcu, Costel Marian Dalban, Octavian Dragoș Matei, Ioana Diana Hliboceanu, Elena Cristina Mitrofan, Laura Nadia Bercea, Ana Petronela Crețu, Constantin Cirpain Vizitiu, Mihai Cristian Andrieș, Lorin Cedric Hodoreanu, Iustina Tîrziu, Gerd Franc, Avetis Cassian Stepanianț, Gabriel Amironesei, Cătălin Ailiesei, Diana Amalia Lipșa, Constantin Codrin Huma, Cristian Mihăilescu, Alin Ungureanu, Vlad Crăciun, Maria Părău, Aurel Butnaciuc, Mihai Minghel, Smaranda Hobincă, Mihaela Mahu, Ciprian Florin Dascălu, Ioan Roșca, Abdallah Joumah, Vasile Lăcătuș și Dragoș Petru Ticu.

Comentarii
  • Pana la urma cine e manager la CF? Dr. Mitrofan sau Dr. Glod? Concursul de manager fusese castigat de domnul doctor.

  • Ce proiecte are de Mitrofan, nu se înțelege! În afară ca trage clopotele pe la CFR ca să rămână în funcție și să-l execute pe Glod nu vedem ce proiecte pentru dezvoltarea Iașului are.Bine la PSD nimeni nu are idei darami-te proiecte! Oricum ca și la AUR și la PSD lista e făcută de monsenior Chirica.

  • Lăsați-o pe LENUȚA MITROFAN să fie și ea ceva !!! Nu-i place să fie doar medic, vrea o foncție de băgat în seamă ! Se simte capabilă, ce dracu !

  • Lăsați-o pe LENUȚA MITROFAN să fie și ea ceva !!! Nu vrea să fie doar medic, își dorește o foncție de băgat în seamă ! E în stare de orice, poate !!!

  • Hai cu turmele de viitori înbogățiți să le voteze prostimea sărăcuți de ei–toți o fi având salariul minim pe economie–și trebe să ia ștacheta de la foști lingăi pulitici sau alți care rămân în continuare la ciordeală dar trebe onorați cu voturile populimi–o mascaradă de interese pulitice–bam bam–

  • Adica vrei bani ca manager de spital, umefist si consilier la primarie ?! asta-i lacomie din prostie, mai nenicule!

  • sa i facem cadou dnei dr Mitrofan un foarfec ,zic Sa taie panglicile viitoare,caci ‘mneaei asa este invatata..Precum cucul, nu cloceste ci ciordeste ….il primesti la tine in casa si te da dreaq, dupa, ca ,deh , iti faci mila de dreaq….Apare la tv si spune cat de greu i a fost sa taie panglicutza cu forfecutza la proiectele initiate si construite de dr Glod . Poate tine minte cum venea cu lugu/lugu la spitalul cfr dupa o bucata de paine inainte de a fi cleaning manager…What will happen now? Vrea sa si intareasca (scuzati acest cuvant in aceasta perioada ) pozitia politica, saraca…..Sa inteleaga ca viata este un bumerang,dai kkt ,kkt primesti ,ce ai facut ti se va face …………..

  • Un betiv nebun si o curva
    Oamenii lui Movila
    Pana mai ieri in acest ziar scria ce nenorovit e Rosu acum il promoveaza
    Nu e nimic de spus Daca ar candida pe persoana fizica nu s-ar vota nici ei!

  • Pentru Mitrofan, totul e un joc, dar ea e jalnica. A demonstrat ca habar nu are ce se intampla in lumea reala. Ca manager este practic inexistenta..adica incompetenta.A fost numita politic si este sustinuta, dar nu pentru profesionalism. De cand a devenit „manager”, tot insista sa distruga Spitalul CF Iasi. Mai nou s-a gandit sa lase spitalul si fara medicamente si materiale sanitare…ca doar ” ce va trebuie?” Angajarile si organizarea concursurilor se fac…dupa legea ei. Hartuirea personalului si amenintarile sunt „stilul de viata” al d-nei. Se doreste inlaturarea unui medic pentru a ” face loc” lui Branisteanu. Angajatii care au coloana vertebrala si isi vad de treaba lor sunt urmariti si hartuiti, si se doreste inlaturarea lor. Contractele de colaborare ” sunt gestionate” in acelasi stil….ca si contractele pentru garzi. Cine este fraier si isi vede de treaba lui, este trimis catre Comisia de disciplina ( condusa de fenomenala „cumatra” Daciana Branisteanu). Directoarea medicala si-a dat demisia tot din cauza ” manevrelor” facute de Mitrofan. Este proces deschis si pentru …concursul pentru medic ortoped. Neregulile se tin lant de cand a aparut ” doamna” Mitrofan in peisaj. Presa locala a tot scris despre „aventurile” acesteia, iar angajatii au relatat in comentarii ce se intampla in cadrul spitalului.

  • Dr. Mitrofan este cel mai slab manager pe care poate sa il aiba un spital. Mai nou a concediat directorul financiar si ANGAJATII NU SI-AU PRIMIT SALARIILE. PSD-ul ar trebui sa ii retraga sustinerea, iar Ministerul Transporturilor ar trebui sa ii verifice toata activitatea de cand a fost numita manager. Este incapabila sa conduca, hartuieste personalul!!!!

Adauga un comentariu