Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Simplă şi gustoasă, mâncarea de mazăre cu pui poate fi o alegere inspirată atunci când îţi doreşti să încerci un preparat sănătos şi uşor de gătit.
Taie carnea de pui în bucăţi mici ori medii, după care pune-le la călit în puţin ulei. Condimentează cu sare şi piper, apoi adaugă puţină apă şi lasă totul la înăbuşit pentru 20 de minute.
Când carnea e gata, scoate-o din oală şi adaugă ceapa şi ardeiul tocate mărunt. Adaugă apoi făina şi adaugă din nouă puţină apă, dar şi roşiile din conservă pe care le poţi strivi cu furculiţa, iar apoi adaugă sare şi piper.
Pune carnea în sosul de obţinut, dar şi mazărea scursă şi mărar toat. Stinge focul şi lasă capacul la oală timp de 10 minute, pentru ca aromele să se îmbine.