Actualitate

Mara Bănică a publicat prima imagine cu fiica ei, Donca. „Va fi isteață ca mama ei”

Publicat: 05 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică a publicat prima imagine cu fiica ei Donca. Va fi isteață ca mama ei
Anul trecut, în iarnă, Mara Bănică a adus pe lume o fetiță

Îndrăgita jurnalistă și vedetă TV Mara Bănică a postat recent, pe rețelele de socializare, prima imagine cu fiica ei, Donca. Aceasta a născut în urmă cu aproape un an însă a fost foarte discretă în privința fetiței. Reamintim că Mara Bănică mai are și un băiat, Dima, de 11 ani, dintr-o altă relație.

Mara Bănică nu este un nume necunoscut pentru români. Este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din țara noastă, dar are și o carismă aparte. Aceasta a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afganistan și Kosovo. În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care conduce o companie multinațională din Germania. Cei doi au devenit părinți anul trecut.

Mara Bănică a publicat prima imagine cu fiica ei, Donca

Cunoscuta jurnalistă este mama a doi copii, Dima, în vârstă de 11 ani, și Donca, care va împlini un an pe 1 februarie. Recent, Mara Bănică și-a luat în surprindere, într-un mod plăcut, fanii. Jurnalista a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu chipul fetiței sale, Donca. În imagine, cea mica apare având un zâmbet până la urechi, iar lângă ea zâmbind la fel de mult este vedeta.

„Rânjilă”, a scris Mara Bănică lângă fotografia postată.

Comentariile nu au întârziat să apară. Urmăritorii vedetei au fost foarte atenți la cea mica, care avea un zâmbet până la urechi. Aceștia nu au putut să nu spună cât de drăgălașă este fiica Marei Bănică, dar au observat și că micuța Donca îi va semăna mamei sale în viitor.

Mara Bănică a trecut prin momente de cumpănă

Anul 2022 a luat-o total pe nepregătite pe Mara Bănică. Jurnalista și-a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Tatăl acesteia s-a stins din viată, iar vestea că el nu mai este a șocat-o pe vedetă. Totul a început de la o simplă răceală.

„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța. Am mers acolo repede, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ, a ajuns intubat la ATI.

Cele mai triste momente au fost la slujba de înmormântare și când a venit băiatul meu. Dima a fost crescut de tata. 8 ani l-a dus dimineață de dimineață la școală. Copilul meu e sensibil și și-a adorat bunicii. A suferit foarte mult. E greu să vezi un copil cum se zguduie de plâns”, a povestit Mara Bănică în urmă cu cevat timp.

Adauga un comentariu