Cancan

Jurnalista Mara Bănică a născut! Primele imagini de pe patul de spital

Publicat: 01 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jurnalista Mara Bănică a născut Primele imagini de pe patul de spital
Mara Bănică a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar de ziua mamei ei

Îndrăgita jurnalistă Mara Bănică a născut marți, 1 februarie, aducând pe lume o fetiță, însă încă nu a precizat ce nume va avea. De menționat că astăzi este o zi cu o dublă semnificație pentru vedeta TV, fiind și ziua mamei sale. La scurt timp după ce a născut, Mara Bănică a ținut să împărtășească bucuria cu fanii ei.

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică trăiește astăzi cea mai frumoasă zi din viața ei, deoarece a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta mai are un băiat, Dima, în vârstă de 11 ani, dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, ea simte emoții puternice și se declară o femeie împlinită. Jurnalista a publicat o imagine direct de pe patul de spital, însoțită de un mesaj extrem de emoționant.

Mara Bănică a născut o fetiță

Mara Bănică a făcut marți, 1 februarie, un anunț extrem de important: a devenit mamă pentru a doua oară! Jurnalista a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase și a ținut să împărtășească bucuria și cu fanii ei. Direct de pe patul de spital, aceasta a publicat o imagine prin care le-a arătat tuturor că este bine și totul a decurs așa cum trebuie.

Celebra jurnalistă a mărturisit că fetița ei a venit pe lume în această dimineață, în jurul orei 7.24. De la proaspăta mămică aflăm că atât ea, cât și micuța sunt bine și pregătite pentru o nouă provocare: acomodarea în lumea aceasta mare. Mara mai are un băiețel și știe ce înseamnă viața de mămică, dar este foarte încântată că acum are și o fetiță.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!”, a scris Mara Bănică pe contul de socializare.

Cum în aceeași zi își sărbătorește ziua de naștere și mama ei, jurnalista a ținut să îi transmită câteva gânduri bune, pentru că deja i-a făcut cel mai frumos cadou: o nepoțică.

Mara Bănică, naștere cu emoții

Mara le-a mulțumit și fanilor ei pentru urările de bine și gândurile bune pe care i le-au transmis. A ținut să anunțe pe toată lumea că este bine și asta se poate observa din zâmbetul ei larg. Chiar dacă a mai trecut o dată prin această experiență, a avut emoții mari. Și-a pregătit cu atenție bagajul pentru maternitate și era nerăbdătoare să își strângă fetița în brațe. Nașterea a decurs așa cum trebuie, dar nu a oferit prea multe detalii despre experiență în sine, urmând, probabil o altă intervenție în online curând.

Mara a întâmpinat probleme și în ceea ce privește alegerea numelui. Încă de la primul copil s-ar fi gândit la un nume rusesc, când credea că are fetiță, așa că și-ar fi dorit să o numească pe micuță în acest fel. Soțul ei, însă, nu a fost prea încântat și există posibilitatea să se fi răzgândit în ceea ce privește numele.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu