Cancan

Mara Bănică, acuzații grave la adresa familiei Sterp. „A crescut niște animale”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică acuzații grave la adresa familiei Sterp. A crescut niște animale
Mara Bănică a lansat acuzații grave la adresa familiei Sterp și în special a mamei Geta

Mara Bănică a lansat acuzații grave la adresa familiei Sterp, și în special a mamei Geta, despre care susține că a crescut niște animale. Scandalul a luat amploare în contextul apropiatei finale de la Survivor, în care se vor confrunta Zanni și Iancu Sterp. Nu în ultimul rând, Mara Bănică a publicat și o presupusă discuție cu iubita lui Culiță, care o jignește pe mama manelistului.

Mara Bănică a vorbit despre Survivor All Stars și și-a arătat susținerea pentru Zanni, vorbind totodată și despre concurentul care nu i-a fost deloc pe plac, Iancu Sterp. Jurnalista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, care a scindat internetul în două și a generat un val de reacții. După declarațiile ei despre mama Geta, sora lui Culiță Sterp i-a dat replica și a intervenit, de asemenea, și iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu.

Mara Bănică, acuzații grave la adresa familiei Sterp

Scandal monstru între Mara Bănică și familia Sterp. Totul a pornit de la Survivor All Stars și susținerea ei pentru Zanni. În plus, jurnalista a criticat-o pe mama Geta, dar a publicat și o presupusă conversație pe care ar fi avut-o cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

De asemenea, jurnalista a vorbit despre familia Sterp și ororile săvârșite de aceștia asupra unor angajați la ferma și stâna pe care le dețin. Nu în ultimul rând, Mara Bănică a ținut să sublinieze că nu agreează ipocrizia și falsitatea.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schingiuit câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea, nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”, a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

Mara Bănică vrea ca Zanni să-l învingă pe Iancu Sterp în finală

Într-o postare pe Facebook, Mara Bănică a ținut să explice de ce ține cu Zanni și a expus motivele pentru care ar merita să câștige Survivor All Stars.

„Trebuie să scriu despre «Survivor all Stars». Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă îmi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe «de toate». Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show și a schimbat complet viața. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. Alți câștigători mașină sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu într-o viață de om, iar alții au făcut banii praf(uri), după cum le-a fost mintea”, a mai precizat Mara Bănică.

Adauga un comentariu