Cultural

Iubita lui Culiță Sterp, reacție vehementă cu privire la gestul făcut de Mara Bănică. „S-a ajuns mult prea departe”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iubita lui Culiță Sterp reacție vehementă cu privire la gestul făcut de Mara Bănică. S-a ajuns mult prea departe
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a reacționat vehement la gestul făcut de Mara Bănică și a negat că i-ar fi trimis vreun mesaj vedetei

Iubita lui Culiță Sterp a reacționat vehement la gestul făcut de Mara Bănică, după ce mama Geta a făcut o declarație controversată în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cu câteva zile în urmă, mama Geta a declarat într-o emisiune TV că nu ar garanta pentru fidelitatea lui Culiță Sterp, iar Daniela, iubita acestuia, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care a spus fanilor că preferă să nu comenteze prea mult pe acest subiect.

Iubita lui Culiță Sterp, reacție vehementă cu privire la gestul făcut de Mara Bănică

Se pare că „telenovela” continuă chiar și la câteva zile după declarațiile mamei lui Culiță Sterp. Mara Bănică a dezvăluit conversația pe care ar fi avut-o cu partenera de viață a lui Culiță, în care aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre certurile pe care le-ar fi avut, inclusiv cele dintre ea și iubitul ei.

Mara Bănică: Eu nu stiu cum de o suporti. Eu faceam circ zilnic cu ea. Pune-o la punct ca sa nu te pună ea si sa-l intoarca si pe Culita impotriva ta că vrajitoarea este in stare. Mimozele ei de copile răd ca tutele la ce scoate mama lor pe gura. Eu daca aveam asa mama o pocneam peste gura
Daniela: Nici pocnita nu își mai revine.
Crede-mă ca i-a făcut Culiță și scandal urat şi tot degeaba.

Măcar el ţine cu mine mereu, dar asa a zis şi el.. e neputincios, ce să îi facă, sa o ia la bătaie? Mie mi-e milă şi de el sincer… ca e între noi. Și la TV e o variantă cenzurată de-a ei.

Mara Bănică: Dar se vede că e o femeie rea și le aşează şi pe împrăştiatele alea de-a dreapta ei. Să-și vadă de oile ei şi să nu o mai frece pe la televiziuni.

Îl face de râs pe fii-su, ce dracului tot vrea? Esti frumoasa, cuminte si cu bun simt. Ea voia una care să ii sufle în c…r, sa-i sufle…

Daniela Iliescu neagă că i-ar fi trimis vreun mesaj Marei Bănică

După ce mesajele dintre cele două au devenit virale, fanii i-au scris iubitei lui Culiță Sterp, care a declarat ferm că nu vrea să fie implicată în niciun scandal. Mai mult, ea susține că acea conversație în care vorbea despre mama Geta este o falsificare. De asemenea, blondina a reamintit că un episod similar s-a petrecut și în urmă cu câțiva ani.

„Primesc o grămadă de printuri şi vă rog să mă scutiți de circul ăsta pentru că nu voi da curs niciunei provocări.
S-a ajuns mult prea departe, toată lumea își dă cu părerea și interpretează eronat ceea ce se întâmplă.
Cei care mă urmăriți de câțiva ani, știți că în trecut am mai avut un episod asemănător, când cineva a publicat o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu mine.
Tot ce am avut de zis, am spus acum 2 zile pe story.

Iar orice am comentat pe TikTok e încă acolo pentru ca îmi asum şi pentru ca am luat-o sub forma de glumă fără să mă gândesc ca se va ajunge la așa ceva.

Ştiu ce se încearcă și mai ales DE CE. Trebuie doar să vă prindeți și voi”, a fost mesajul transmis de mama copilului lui Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a reacționat vehement la gestul făcut de Mara Bănică și a negat că i-ar fi trimis vreun mesaj vedetei.

Comentarii
Adauga un comentariu