Cancan

Mara Bănică și-a mai făcut o intervenție chirurgicală. “A durat o oră și jumătate și a costat 3.200 de euro”

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică și-a mai făcut o intervenție chirurgicală. A durat o oră și jumătate și a costat 3.200 de euro
Mara Bănică a apelat la o nouă intervenție chirurgicală

Mara Bănică a apelat la o nouă intervenție chirurgicală după ce în luna decemebrie a anului trecut și-a făcut un lifting facial.

Vedeta a finalizat recent ultima etapă a procedurilor estetice, urmând lifting-ul facial pe care l-a efectuat în luna decembrie a anului anterior. Deși unii i-au sugerat că a exagerat cu operațiile, Mara Bănică a subliniat că a avut grijă să mențină un aspect natural și elegant, evitând excesele care pot duce la o schimbare atât de mare încât unele vedete să fie greu de recunoscut după intervențiile chirurgicale.

În cadrul acestei proceduri, s-a acordat atenție eliminării cearcănelor, un pas important pentru a revigora și rejuvena aspectul feței. Cu toate acestea, Mara Bănică a trebuit să aștepte câteva luni între lifting-ul facial și procedura de eliminare a cearcănelor, deoarece acestea nu puteau fi realizate în același timp.

Mara Bănică și-a mai făcut o intervenție chirurgicală

Operația a avut o durată de aproximativ o oră și jumătate și s-a încheiat cu succes. De asemenea, jurnalista a menționat că procedura a implicat un cost semnificativ, în jur de 3.200 de euro, echivalentul a aproximativ 16.000 de lei.

„Mi-am scos cearcănele. Nu se face intervenția asta odată cu liftingul. Ăsta e motivul pentru care a trebuit să aștept. Intervenția este, de fapt, o completare a liftingului făcut în decembrie, pentru că nu se puteau scoate cearcănele în acea intervenție.

A durat o oră și jumătate și a costat 3.200 de euro. În șapte zile îmi scot și firele. M-am operat la Ben Balazadeh, unul din cei mai buni specialiști, e regele liftingurilor”, a declarat Mara Bănică pentru fanatik.ro.

Medicul specialist în estetică care a supervizat schimbarea jurnalistei a afirmat:

„Primele zile sunt cele mai grele după astfel de intervenții, însă, cu răbdare și multă odihnă, aceste zile vor trece foarte repede. După cum puteți observa în poză, zona perioculară este edematiată. La șapte zile după operație, când firele de sutură vor fi îndepărtate, edemul va fi minim. Pacienta poate apoi să își reia activitățile obișnuite”.

Cât au costat-o pe Mara Bănică intervențiile

Cu câteva luni în urmă, Mara Bănică s-a întors la medicul estetician. Vedeta a fost mereu deschisă la orice procedură estetică, inclusiv la schimbarea implanturilor mamare de mai multe ori.

În această situație, nu s-au efectuat operații estetice la nivelul corpului, ci la nivelul feței. Mara Bănică a suferit un lifting facial, o blefaroplastie superioară și un lip lift, toate procedurile fiind realizate în același timp, pe o durată de 12 ore. Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, vedeta a dezvăluit costul operațiilor, după ce s-a speculat că a plătit 15.000 de euro.

„Depinde de ceea ce îți faci și ce tip de lifting vrei. Eu am un lifting total cervico-facial și atunci a costat 10.000 de euro. Pe lângă el, mi-am făcut o blefaroplastie superioară și un lip lift. Astea mi le-a dat la un gen de pachet cu 3.000 de euro, deci am dat 13.000. Există persoane care au nevoie doar de minilifting, adică nu te taie și prin păr, îți întinde doar la obraji, sau au nevoie de lifting de gât sau blefaro, nu sunt toate cazurile la fel”, a declarat Mara Bănică, care a suferit și în timpul intervenției chirurgicale și după.

Adauga un comentariu