Cancan

Mara Bănică, ajunsă la vârsta maturității depline, se căsătorește! Cum arată verighetele

Publicat: 01 apr. 2021
Mara Bănică vârsta
Jurnalista Mara Bănică, în vârstă de 46 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a ajuns la vârsta la care își va uni destinul cu partenerul ei de viață, cu care s-a logodit anul trecut. Aceasta a acceptat cererea în căsătorie și a postat prima imagine cu verighetele. Vedeta, care are un băiețel de aproape 11 ani, are o frumoasă relație de mai bine de doi ani cu un bărbat misterios.

Fără doar și poate, aceasta este vestea surpriză a momentului în showbizul din România! Mara Bănică a anunțat oficial că se căsătorește și a postat primele imagini cu verighetele, care sunt de firmă. Jurnalista Mara Bănică, care are un băiat de aproape 11 ani dintr-o relație anterioară, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios. Cunoscuta vedetă de televiziune a preferat însă să-l țină departe de ochii curioșilor pe cel care i-a cucerit inima. Tot ce se știe este faptul că cei doi au o relație de mai bine de doi ani.

Mara Bănică are vârsta de 46 de ani

Mara Bănică este născută la data de 21 noiembrie 1975, așadar deocamdată are vârsta de 46 de ani. Cunoscuta jurnalistă nu se gândeşte cu părere de rău la anii care au trecut şi înfruntă cu optmism toate provocările pe care viaţa i le scoate în cale.

Aceasta spune că nu are niciun regret, însă are o mare doză de încredere cu privire la ce i-a rezervat viața. Ea este sigură că toate se petrec cu voia lui Dumnezeu și va fi bine. Însă cel mai mult își dorește ca fiul ei, în vârstă de aproape 11 ani, să devină un om cumsecade.

Mara Bănică a fost cerută în căsătorie

Cu toate că este destul de zgârcită în privința informațiilor despre partenerul ei de viață, recent, Mara Bănică a lăsat să se înțeleagă că a fost cerută în căsătorie. Cunoscuta jurnalistă a postat pe rețelele de socializare o imagine cu verighetele pregătite pentru cununia religioasă, dar și cu bilețul pe care l-a primit din partea iubitului.

Pe bilețul care apare în imagini este scris următorul mesaj emoționant:

„Mara Bănică, de bună voie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu!”

După o așa cerere în căsătorie inedită, bineînțeles că celebra jurnalistă a spus marele DA! Jurnalista a lăsat să se înțeleagă asta, postând în descrierea imaginii „DA!”, la care a adăugat și o inimioară roșie.

A primit inelul de logodnă în urmă cu un an

În vara anului trecut, Mara Bănică a primit inelul de logodnă din partea partenerului său, pentru ea fiind o surpriză plăcută primirea bijuteriei, pe care o probase în 2019, într-o vacanță în Africa de Sud. Îndrăgita brunetă povestea atunci că iubitul ei nu s-a pus în genunchi, ci i-a oferit acest inel de logodnă ca lumea să vadă că Mara Bănică este „luată”. Totodată, vedeta a mai precizat că a fost emoționată de scena cererii în căsătorie.

„Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum (n.r. iunie 2020) mi l-a dat”, a povestit Mara Bănică.

Și atunci, dar mai ales acum, fanii și prietenii s-au grăbit să o felicite, jurnalista primind sute de mesaje cu gânduri bune și urări de casă de piatră. Iar printre acestea, și Cristina Cioran i-a transmis Marei Bănică urările ei de binela care a adăugat mai multe aplauze și inimioare roșii. Așadar, în sfârșit Mara Bănică a ajuns la vârsta la care va întemeia o familie cu iubitul ei.

Tags:Adauga un comentariu