Stiri si curiozitati

Mara Banica iubeste din nou! 

Publicat: 03 sept. 2019
3

Mara Banica a trecut prin clipe cumplite acum mai bine de un an, atunci cand s-a despartit de logodnicul sau, cu care era intr-o relatie de mai multi ani de zile. Acum, jurnalista pare ca iubeste din nou si radiaza de fericire.

Cunoscuta pentru faptul ca este indragostita de vacantele lungi si in destinatii exotice, vedeta a mers alaturi de noul iubit intr-o destinatie vizitata de putini romani. Cei doi au ales Africa de Sud, iar experienta a fost una plina de peripetii. Au explorat una dintre cele mai cunoscute jungle din Africa si au cunoscut maimutele africane.

Pentru ca vrea sa ii tina momentan identitatea ascunsa, iubitul Marei a purtat o masca.

Mara a lesinat din cauza dietei

Jurnalista a mai mancat nimic cinci zile, astfel ca, la un moment dat, cand a mers la banca i s-a facut rau si a lesinat.

„De la Anul Nou am pus un kilogram in fiecare luna. Am mancat extraordinar de mult. In timpul dietei nu mi-a fost pofta, dupa mi-a fost. Eu am renuntat si la sport si chiar ma gandeam zic ca uite cum am pus sase kilograme, mai ales acum cand aveam nevoie la plaja. Am inceput o saptamana dieta mea, dupa o saptamana nimic si apoi am zis ca nu mai mananc nimic. Cinci zile nu am mancat nimic. 
Zic nu sunt eu singura, Nicoleta Luciu facea la fel. Nu mi-a adus nimic folositor. Am intrat in banca si cand m-a intrebat o doamna ce fac nu am putut sa-i raspund. Am auzit doar ca m-a intrebat, va este rau? Acum am slabit trei kilograme, mai am trei de slabit", a spus Mara Banica in cadrul unei interventii TV.

Adauga un comentariu