Cancan

Mara Bănică, de nerecunoscut după operația estetică. Cum arată acum celebra jurnalistă

Publicat: 29 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică de nerecunoscut după operația estetică. Cum arată acum celebra jurnalistă
Mara Bănică s-a transformat total în urma operației estetice făcute înainte de Crăciun

Mara Bănică a ajuns de nerecunoscut după operația estetică pe care și-a făcut-o de curând și abia mai amintește de cea de odinioară. Vedeta ar fi petrecut nu mai puțin de patru zile în clinica în care și-a „tras” un nou look, mai tineresc. De precizat că Mara Bănică ar fi plătit pentru asta o sumă pe care alții nu o câștigă nici într-un an.

Mara Bănică, cunoscută drept „regina scandalurilor” din showbiz, și-a luat inima în dinți și a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician. De această dată însă nu pentru o intervenție la nivelul bustului, ci pentru un lifting facial total, potrivit Cancan.ro.

Mara Bănică, de nerecunoscut după operația estetică

Mara Bănică a ajuns, din nou, pe masa de operație și nu mai puțin de patru zile a stat internată jurnalista, însă tot efortul a meritat. Bruneta arată, în prezent, de nota 10 și surclasează multe dintre vedetele autohtone. Pentru a șterge câțiva ani de pe chip, Mara Bănică a plătit în jur de 15.000 de euro, la intervenția care a avut loc înainte de Crăciun.

La plșecare, cel care a ajutat-o cu căratul bagajelor a fost nimeni altul decât Valentin Burada, cel cunoscut drept „doctorașul vedetelor”. Jurnalista a ieșit cu bandaje pe cap și cu fața umflată. Mara Bănică era vizibil afectată de intervenție, dar a ținut steagul sus.

A părăsit zona cu o limuzină, retrăgându-se acasă pentru binemeritata odihnă. De Crăciun s-a dedicat familiei, dar, totodată, anul 2024 se anunță unul plin pentru ea. Potrivit unor surse din presă, vedeta își pregătește revenirea pe „sticlă”. Din ce se știe până acum, lucrează de zor la un nou proiect.

Mara Bănică, probleme cu implanturile

Altfel, Mara Bănică nu a ascuns niciodată că a trecut prin intervenții estetice. În anul 2007, a început seria operațiilor la nivelul sânilor. Însă ghinionul a urmărit-o și, ulterior, a fost implicată într-un accident rutier care i-a distrus implanturile. Așa că a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. După ceva timp, a pășit iar în cabinetul doctorilor, decizia care nu a fost una prea inspirată.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga… Și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari. Am făcut o mare prostie acum niște ani.

Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea”, spunea Mara Bănică, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu