Cancan ultimă oră

Mara Bănică rupe tăcerea și spune adevărul despre bărbatul care a fost surprins alături de Deea Maxer după, dar și înainte de divorț

Publicat: 30 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică rupe tăcerea și spune adevărul despre bărbatul care a fost surprins alături de Deea Maxer după dar și înainte de divorț
Mara Bănică rupe tăcerea și spune adevărul despre bărbatul care a fost surprins alături de Deea Maxer după, dar și înainte de divorț

Divorțul soților Maxer a venit ca un șoc în lumea mondenă, mai ales că cei dou au fost căsătoriși timp de 18 ani și păreau foarte fericiți împreună. Se spune că soția lui Dinu Maxer ar avea o nouă relație și acesta ar fi motivul pentru care a pus punct relației.

Mara Bănică comentat acuzațiile de infidelitate la adresa Deei Maxer și a făcut referire și la fotografiile de pe contul de Instagram al Deei Maxer, în care apare alături de un „doctoraș”.

Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon

Mara Bănică a vorbit cu Deea Maxer si a clarificat situația cu privire la zvonurile unui nou iubit pe care îl are fosta soție a lui Dinu Maxer. Astfel, Mara Bănică a spus că în ziare au apărut informații cu privire la un bărbat care ar fi doctor și spune că nu știe dacă este adevărat, însă ar fi un lucru trist.

„Eu am vorbit ieri cu el, iar cu Deea am vorbit până acum două minute, înainte să intru la tine în emisiune. Vrei ți zic ce mi-a zis Deea? Am întrebat-o dacă vrea să spună ceva despre asta și mi-a zis așa: „Mara, consider că 18 ani nu-i pot comenta doar într-o emisiune și mi-a zis că a avut o viață superbă, dar cercul nostru s-a închis. Sunt împăcată, liniștită și nu vreau să comentez. Am trăit cu Dinu 18 ani, iar cu părinții mei 15, atât a fost. Mulțumesc mult că mi-ai scris.”

Au scris anumite ziare să scrie că se subînțelege motivul pentru care ei s-au despărțit, că Deea ar avea pe cineva și acel cineva ar fi un doctoraș cu care e pozată pe Instagram și că la o primă vedere îți dai seama foarte ușor de faptul ăsta (n.r.: de chimia dintre Deea Maxer și medic). Ziarele scriu treaba asta, noi nu știm dacă e adevărat, dar dacă ar fi adevărat pe mine personal m-ar întrista, și vrei să-ți zic de ce? Pentru că eu pot accepta că, într-o relație, doi oameni nu se mai iubesc și când eu nu te mai iubesc vin și-ți spun: Nu te mai iubesc, nu mai sunt fericită, hai să ne despărțim.

Dar nu aștept, nemaiiubindu-te, să stau lângă tine și să-mi apară un alt Făt-Frumos și abia după să ne despărțim. Asta mi se pare un pic incorect, dar o fi adevărat’, a declarat Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Deea Maxer a fost cea care a anunțat divorțul de fostul soț

Cea care a anunțat faptul că s-au despărțit, a fost chiar Deea Maxer. Acesta a spus că după 18 ani de casătorie, au decis de comun acord să pună punct relației, dar amandoi sunt recunoscători pentru ce au clădit împreună.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Adauga un comentariu