Prima pagină » Radio » Actualitate » Mara Bănică și-a spus părerea despre infidelitatea în cuplu. Ce crede vedeta despre femeile care înșală

Mara Bănică și-a spus părerea despre infidelitatea în cuplu. Ce crede vedeta despre femeile care înșală

13 oct. 2023, 15:43,
BZI.ro, în Radio

Invitată recent într-un podcast, Mara Bănică și-a spus părerea despre infidelitatea în cuplu, jurnalista tranșând direct problema. Astfel, vedeta nu are o părere bună despre femeile care calcă strâmb și își înșală partenerul. Mai mult, Mara Bănică susține că sinceritatea și comunicarea sunt elementele de bază care fac să funcționeze un cuplu.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Mara Bănică este o fire transparentă și directă, pregătită să spună mereu lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și de curând, când jurnalista a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Mara Bănică și-a spus părerea despre infidelitatea în cuplu

Mara Bănică a vorbit fără perdea despre partenerii care aleg să înșele în cuplu. După cum era de așteptat, vedeta are o părere foarte proastă despre femeile care calcă strâmb! Bruneta a vorbit, printre altele, și despre infidelitate și a ținut cu această ocazie să-și exprime clar părerea cu privire la femeile care ajung să-și înșele partenerii.

Încă de când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, Mara Bănică nu s-a ferit să fie directă și să dezbată subiecte incomode, indiferent de situație.Și-a spus mereu părerea clar și răspicat, iar acest lucru pare că a ajutat-o să își capete un renume în showbiz.

Invitată recent în emisiunea moderată de Adiță Voicu, jurnalista a ținut să vorbească și despre infidelitatea în cuplu, dar și despre motivele care duc deseori la asemenea alegeri. Mara a mărturisit că nu este deloc de acord cu acest lucru, ba chiar le condamnă pe femeile care aleg să-și trădeze partenerii.

„N-am înșelat niciodată! Eu consider că femeia care înșală, se numește… pot să zic pe internet? C****. Atenție cu mâna aia pe picior și cu iubirea. Este un principiu pe care eu îl am. Doamne, să nu mă înjure lumea. Sunt femei care sunt nefericite, fac asta… dar de ce nu ai spune partenerului?!”, a spus Mara Bănică în celebra emisiune.

Vedeta mizează pe sinceritatea în cuplu

Mara susține că în orice cuplu ar trebui să existe comunicare, indiferent de situație. Jurnalista crede că infidelitatea este o alegere, însă poate evitată dacă ambii parteneri sunt sinceri. Ulterior, spune ea, dacă nu există rezolvare, despărțirea este cea mai indicată.

„Domne, nu te mai iubesc, nu mai vreau. Nu mai merge treaba. Mai e o chestie, o explicație medicală, dacă vrei. Femeile nu se nasc cu minim 16 cm, să ne ajute Dumnezeu, dimineața, ca bărbații, da? Bărbații au o nevoie acută de s**. Femeile elimină această nevoie hormonală prin menstruația lunară. Atunci nu există aia, că domne nu vreau să mai stau singură, vreau să mă cotoiesc. Nu există treaba asta. În momentul în care te duci după altul ai o problemă”, a mai spus Mara Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024