Actualitate

Mara Bănică, cerută de soție prin poștă! Cum arată acum viața vedetei

Publicat: 11 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică cerută de soție prin poștă Cum arată acum viața vedetei
Mara Bănică a avut parte de o cerere în căsătorie inedită din partea actualului ei soț

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a povestit recent cum a fost cerută de soție prin poștă, primind în plicul respectiv și verighetele. Motivul acestei cereri neconvenționale are legătură cu faptul că actualul ei soț locuia atunci în Germania. Totodată, Mara Bănică a precizat și cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat.

Mara Bănică este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta având în trecut colaborări cu diferite posturi TV. Mai mult de atât, jurnalista se poate lăuda cu o carieră înfloritoare fiind la un moment dat și corespondentă de război. Frumoasa brunetă a fost mereu sinceră cu fanii săi și nu le-a ascuns nimic cu toate că a trecut prin anumite drame. În prezent, ea este la al doilea mariaj și are câte un copil din fiecare căsnicie.

Mara Bănică, cerută de soție prin poștă

Cu siguranță Mara Bănică are o viață interesantă. Vedeta, căsătorită și mamă la cei 47 de ani ai săi, a povestit recent cum a fost cerută de soție prin poștă, potrivit LPF. O întâmplare cu care puține femei se pot lăuda. Mara Bănică este o personalitate TV foarte cunoscută și o femeie foarte apreciată, însă cu toate astea a decis să renunțe la televiziune și să se concentreze pe viața ei personală.

A trecut prin momente foarte grele, mai ales după moartea tatălui ei, dar niciodată nu și-a pierdut curajul de a-și continua viața și a trece peste orice durere. Iar viața a venit și cu multe bucurii, așa cum merita. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată de canalul de youTube theXclusive, unde a „dat din casă”, oprindu-se la momentul în care a fost cerută de căsătorie, dar nu numai.

Pentru că soțul ei era plecat în Germania, acesta s-a decis să-i facă o surpriză de la distanță, a povestit ea.

„Da! Păi soțul meu, dacă locuia în Germania la vremea respectivă, mi-a trimis verighetele prin poștă. El cum m-a cerut de soție? I-a rugat (n.r. – pe angajații firmei de la care au fost cumpărate verighetele) să scrie pe o foaie din hârtie, să pună într-un plic cerat, frumos: «Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, vrei să fii soția mea la bine și la rău?»”, a povestit vedeta.

Cum arată viața vedetei în prezent

Mara Bănică a povestit și cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat. Vedeta a povestit că viața în căsnicie vine cu anumite schimbări și aspecte la care trebuie să te gândești și să fii atent, să ai mai multă grijă, dar nu e o problemă dat fiind faptul că orice cuplu care decide să se căsătorească trece prin astfel de schimbări.

„Ai mai multe responsabilități, mai faci un curat, mai trebuie să ai grijă de piață, e apă, nu e lapte, sunt ouă, vine femeia, nu vine femeia, copilul nu mai zic! Dar sunt și altele”, a declarat Mara Bănică.

Mara Bănică are o dietă minune

Mara Bănică este într-o formă de zile mari! A reușit să slăbească nu mai puțin de 13 kilograme în numai două luni și arată exact ca înainte de nașterea fiicei sale, Donca Maria (în vârstă de 1 an și șapte luni).

Mara Bănică nu a apelat la un nutriționist pentru dieta minune, ci și-a făcut singură un regim alimentar adecvat cerințelor organismului ei.

„Am avut o vară excepțională. Am slăbit 13 kg în două luni (…) Nu, normal, nici nu te operează la kilogramele pe care le aveam. Eu am mai avut o perioadă în care am slăbit mult, 18 kilograme atunci. E un program pe care eu l-am inventat.

Organismul nostru are memorie. Dacă eu nu-mi dau de mâncare și sunt momentele alea în care îmi e o foame de simt că leșin și bagi atunci, creierul zice să-și facă rezerve… Mănânc de câte ori simt nevoia… de câte ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi, dar doar din anumite alimente”, a dezvăluit Mara Bănică.

Adauga un comentariu