Actualitate

Marcel Ciolacu a anunţat depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL: Nu se mai poate aşa

Publicat: 12 aug. 2020
Marcel Ciolacu a anunţat depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL
Marcel Ciolacu a anunţat depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL

Marcel Ciolacu, şeful interimar al PSD a declarat, miercuri 12 august 2020, faptul că PSD va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL. Ciolacu considera faptul că urgentarea alegerilor locale de către liberali au că singur scop evitarea unui scor ruşinos. Şeful PSD a declarat că, cu cât alegerile locale se desfăşoară mai târziu, cu atât sunt mai mari şansele ca PNL-ul să piardă puterea.

Marcel Ciolacu anunţa moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL

Conform declaraţiilor făcute de liderul PSD, liberalii trebuie să plece acasă sau la puşcărie. Acesta trage un semnal de alarmă asupra haosului economic în care e afla România şi despre şomajul care este galopant la 9 luni de la guvernarea liberală. În altă ordine de idei, acesta spune faptul că miniştrii se contrazicunul pe altul, iar ţara este lăsată în derivă sub conducerea Guvernului Orban:

” Un haos imens cu o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant, asta este România după 9 luni de guvernare liberală. O ţară în derivă condusă de un guvern cu zero credibilitate, în care miniştrii se contrazic unul pe celălalt, spre disperarea romanilor care nu mai înţeleg nimic.
Aţi scăpat total situaţia de sub control, aţi eşuat în relansarea economiei, aţi încălcat toate promisiunile făcute romanilor, aţi eşuat în gestionarea epimdeiie.
V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rudele şi clientela din partid.
Dle Orban, de când v-aţi instalat la putere şi până azi nu v-a păsat nici măcar o secundă de sănătatea romanilor şi traiul lor de zi cu zi.”

Obsesia Guvernului PNL au fost anticipatele pentru care au sacrificat mult

În continuarea interlocuţiunii avute în Parlamentul României, Marcel Ciolacu afirma faptul că obsesia liberalilor au fost anticipatele, iar în starea de urgenţă, devalizarea bugetului României. Şeful PSD susţine faptul că s-au furat sute de milioane de euro, asta în timp ce romanii stăteau închişi în casă.

” Aţi avut o obsesie – alegerile anticipate, pentru asta aţi sacrificat tot. În timp ce românii erau închişi în case, aţi devalizat bugetul de stat. Sute de milioane euro au ajuns în buzunarele clientelei de partid. Întregul mecanism infracţional a fost dezvăluit în raportul Curţii de Conturi publicat ieri. Ştiu, sunteţi nervos că Parlamentul şi-a permis să ceară acest control. Vă deranjează că s-a dezvăluit cum a fost devalizat bugetul public sub umbrelă stării de urgenţă”

Ţară a fost pusă pe butuci de PNL

În încheiere, liderul PSD lansează o acuză deosebit de gravă la adresa guvernării PNL. Acesta declara faptul că se vrea organizării alegerilor cu orice preţ, în condiţiile în care ţară este vlăguita de resurse, cu o economie pusă pe butuci. În concluzie, Marcel Ciolacu se întreabă cum pot vota pacienţii cu COVID-19, dar şi care ar fi strategia alegerilor ca să nu existe un val de înmormântări după acestea:

” O ţară vlăguita de resurse, cu economie pusă pe butuci, dar cu PNL tropiand de nerăbdare să facă alegeri. De asta vreţi alegeri cu orice preţ, că ştiţi că orice amânare va duce la pierderea puterii şi odată cu pierderea puterii ştiţi că vă veţi pierde şi libertatea.
Care e strategia ca după alegeri să nu avem un val de înmormântări? Nu aşa spuneaţi de Paşti când i-aţi ţinut pe romani departe de biserici?
Cum vor vota pacienţii cu COVID-19?
Cum veţi putea face din şcoli secţii de vot?
Aţi distrus pas cu pas România, cu ajutorul lui Klaus Iohannis, în 9 luni de zile
Gata, ajunge, s-a umplut paharul. Pe 17 august PSD va depune moţiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie în funcţie de caz” conchide Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Comentarii
  • Atentie,daca n-aveti ciolac,cumparati-va.La periferia orasului Buzau,in corturile amplasate de satrele seminomade, exista”ciolaci” cita frunza si iarba.Este necesara un dram de educatie,si vor ajunge niste sefi de trib in toata regula, putind fi distribuiti in toate judetele tarii ca si presedinti interimari in toate filialele psd.

Adauga un comentariu