Actualitate

Marcel Ciolacu, declaraţii despre recordul de infecari cu Coronavirus în România

Publicat: 08 iul. 2020
Marcel Ciolacu vorbește la microfon
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a pus recordul de noi infectări COVID-19 din România pe seama unor greșeli făcute de guvernanți.

„Este un semnal alarmant. Să spunem şi contextul. Este al doilea vid legislativ. Demult trebuia să plece premierul pentru asemenea gafe, este impardonabil. Să dai vina pe CCR întrece imaginaţia unui politician”, a declarat Marcel Ciolacu. El s-a referit la deciziile CCR privind amenzile și carantina.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara la Digi24, despre incidentul cu deputații PSD care au intrat fără mască de protecție într-o shaormerie și pe urmă au făcut și scandal, că a sunat managerul

„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discuţie cu colegii mei în BPN. Am luat măsura de a descentraliza decizia în partid. Sancţiunea este responsabiliatea organizaţiei din care fac parte. E decizia locală pe cine pui pe liste. Dacă organizaţia locală nu o să aibă atitudine, atunci o să am eu. Am o opinia personală, azi am şi sunat şi am vorbit cu managera de acolo şi mi-am cerut scuze în nume personal şi pentru colegii mei, mi se pare de bun simţ. Ce mi se pare mai grav, nu am văzut nici la premier, să iasă să îşi ceară scuze, a greşit e omeneşte, a persevera e prostie”, a declarat Ciolacu.

În legătură cu cei doi deputați, Ciolacu a sugerat că nu se vor mai afla pe listele PSD pentru viitorul Parlament. Liderul interimar PSD a zis că Adrian Solomon și Irinel Stativă vor avea după ce se termină mandatul ”mai mult timp de reflecţie” legat de ceea ce au făcut.

Comentarii
Adauga un comentariu