Actualitate

Marcel Ciolacu lansează un atac dur la PNL cu ocazia zilei SUA: Asimptomaticii sunt ţinuţi ilegal în spitale

Publicat: 04 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu lansează un atac dur la PNL cu ocazia zilei SUA Asimptomaticii sunt ţinuţi ilegal în spitale
Marcel Ciolacu lansează un atac dur la PNL

Marcel Ciolacu lansează un atac dur la PNL. Mesajul vine în conteztul zilei SUA din data de 4 iulie. Conform unei postari publicate pe o reţea de socializare, şeful interimar al PSD vorbeşte despre valorile democraţiei, în ţara în care pacienţii asimptomatici bolnavi de COVID-19 sunt ţinuţi ilegal în spitale. Conform şefului PSD, pacienţii au fost internaţi ilegal timp de 3-4 luni în spitale

Marcel Ciolacu lansează un atac dur la PNL

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu transmite un mesaj cu ocazia Zilei Independenţei din Statele Unite ale Americii. Şeful PSD nu a ratat ocazia să le aducă aminte guvernanţilor asupra faptului că în România, pacienţii bolnavi de COVID-19 şi care sunt asimptomatici au fost ţinuţi ilegal timp de 4 luni în spitale. Preşedintele Partidului Social Democrat vorbeşte şi despre faptul că democraţia, drepturile omului şi statul de drept sunt pilonii pe care România şi SUA au clădit parteneriatul strategic de care ne bucurăm cu toţii. În altă ordine de idei, redam mesajul integral transmis de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu cu ocazia zilei Americii:

„Anul acesta sărbătorim 140 de ani de relaţii diplomatice cu Statele Unite ale Americii. În toată această perioadă, România a demonstrat că este un susţinător puternic al legăturii transatlantice. Un partener şi un prieten de nădejde în regiune care va rămâne pe deplin angajat în consolidarea acestei relaţii ca parte indispensabilă pentru securitatea şi prosperitatea cetăţenilor noştri. Valorile universale exprimate în Declaraţia de Independenţă a SUA ratificată acum 244 de ani sunt valabile şi astăzi şi continuă să inspire naţiunile noastre. Democraţia, drepturile omului sau statul de drept sunt pilonii de încredere pe care România şi SUA şi-au clădit parteneriatul strategic de-a lungul timpului”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

El spune că, deşi „astăzi sărbătoarea este puţin altfel, simbolul reprezentat de „Ziua Independenţei” rămâne la fel de vibrant în sufletele tuturor cetăţenilor americani, iar aceasta este poate cea mai importantă formă de celebrare a acestui moment istoric pentru naţiunea americană”.

„Urez „La mulţi ani!” Statelor Unite ale Americii! Happy Independence Day!”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu susţine faptul că PNL a copiat din programul de guvernare al PNL

Marcel lansează un atac dur la adresa Guvernului Orban. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, şeful interimar al PSD, explica de ce PNL ar fi copiat prost programul de Guvernare. În altă ordine de idei, Marcel Ciolacu explica faptul că istoria se repeta.

„Guvernul PNL știe doar să fure și să risipească. Istoria se repetă cu Iohannis în loc de Băsescu! Diferența dintre politicile PSD și gogoșile electorale ale PNL e scoasă astăzi la iveală de Banca Mondială. În perioada 2017-2019, venitul mediu pe locuitor a crescut de la 9.650 la 12.630 de dolari. Asta a făcut că România să fie încadrată în rândul țărilor cu venituri mari.”

PNL, conform preşedintelui PSD, ar fi dus la o prăbuşire a economiei naţionale, iar acest lucru se vede în împrumuturile pe care Ministerul Finanţelor le contractează.

Adauga un comentariu