Actualitate

Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că susține industria păcănelelor!

Publicat: 02 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că susține industria păcănelelor
Marcel Ciolacu își asumă moțiunea de cenzură. Când ar putea fi depusă

Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că susține industria păcănelelor! Liderul interimar al social-democraților acuză Guvernul Orban că nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze”.

„Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental `Îngropăm România`. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze!!!! Asta e prioritatea țăriii, așa Reclădim România! Știu doar să-și protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiași nici nu știu și nici nu vor”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că susține industria păcănelelor: Unde sunt măștile pentru persoanele nevoiașe?

Liderul social-democraților susține că Guvernul nu le-a trimis persoanelor nevoiașe nici până în prezent măștile promise.

„Ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moțiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: Au spart banii țării pe o marfă care nu există!“, mai spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD atarge atenția că în momentul în care social-democrațiii-au obligat prin lege votată în Parlament să asigure măști gratuite pentru persoanele fără posibilități materiale, PNL a contestat-ola CCR.

„Liberalii fură cu zeci de mii de mâini și pun profitul păcănelelor inaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă și mai tare în loc să scoată țara din criză”, a menționat Marcel Ciolacu.

Conform preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern copiază programul de guvernare implementat de PSD. Acuzaţiile sunt extrem de grave şi vine în contextul anunţării de către Ludovic Orban a mării relansări economice.

„Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică – n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

Liberalii, acuzați că au copiat proiectele PSD

Pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a vorbit despre proiectele pe care le consideră copiate. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu oferă şi explicaţiile necesare acuzaţiilor aduse. Acesta publică proiectele pe care le consideră copiate din programul de Guvernare al PSD.

Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban. Acesta îl acuză pe premier că vrea să acopere toate pagubele făcute de Guvernul actual din buzunarul românilor.

„Orban vrea să acopere tunurile din sănătate date pe pandemie din buzunarul românilor! După ce au sifonat sute de milioane de euro prin firmele de casă, liberalii au nerușinarea să spună acum că românii trebuie să plătească mai mult pentru asigurările de sănătate.

Încercați altceva: nu mai furați! Și veți avea bani pentru sistemul de sănătate! Nu transferați tot pe români povara hoțiilor voastre! Nu a fost de ajuns că i-ați cocoșat cu amenzi?! Și că nu măriți pensiile și alocațiile?! Acum mai și băgați mâna până la cot în salariile oamenilor?! Aceasta este dubla măsură liberală: vor creșterea CASS, dar critică inițiativa PSD de impozitare progresivă care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL și ar aduce mai mulți bani în buzunarele oamenilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu