Actualitate

Marcel Ciolacu o susține pe Gabriela Firea: „Va fi una dintre principalele voci ale PSD”

Publicat: 02 oct. 2020
Marcel Ciolacu, președintele PSD este suspect de COVID
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, va fi una dintre principalele voci ale PSD și, practic, confirmă faptul că Firea va deschide lista PSD la Capitală, la alegerile parlamentare.

”Astăzi Nicușor Dan și Ludovic Orban au confirmat că proiectele Gabrielei Firea pentru București erau foarte bune!

De aceea, Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD în evaluarea proiectelor noii administrații a dreptei reunite la București.

Sunt convins că Gabriela Firea va apăra bucureștenii de orice posibil abuz al lui Nicușor Dan și al aliaților săi. Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului în toate acțiunile care sunt în interesul bucureștenilor. Așa cum am și anunțat, colega mea va continua proiectele de dezvoltare a Capitalei în calitate de parlamentar!

Sunt convins că o mare parte dintre locuitorii Bucureștiului o apreciază în continuare, iar ceilalți vor simți rapid care e distanța dramatică între promisiuni și realitate.”, scrie Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre alegerile parlamentare

Marcel Ciolacu, președintele PSD, este de părere că alegerile parlamentare ar putea fi anulate, din cauza creșterii alarmante a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dacă alegerile s-ar organiza, cazurile noi ar putea depăși pragul de 3.000. Cu toate acestea, opinia lui Ciolacu este că cei din PNL se vor folosi de toate metodele pentru a realiza alegerile parlamentare în data de 6 decembrie.

”Nu, alegerile nu se pot organiza, dar pe ei nu-i interesează altceva. Cum să ieși, tu, președinte al României în conferință de presă, când ai cel mai mare număr de cazuri să ataci PSD, de 17 ori să ataci PSD-ul, iar la final să le spui oamenilor să aibă grijă și cu pandemia.

După părerea mea oamenii vor avea lehamite și cred că numărul de cazuri va fi din ce în ce mai mare. Vom trece de 2500 de cazuri, spre 3000 de cazuri pe zi.

Este clar că nu pot fi organizate alegeri, dar ei vor face același lucru pe care l-au făcut și cu pensiile. Dacă CCR-ul va da că este constituțional și n-au de ales că tocmai au zis că Parlamentul decide. Ei, totuși, vor ataca la CCR, iar președintele va retrimite la Parlament, în așa fel încât să se ajungă în data de 6 decembrie. Au tot planul făcut, toate au fost pregătite pentru ei.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19: Nu s-a infectat cu noul coronavirus

Președintele PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului și a aflat că nu s-a infectat cu noul coronavirus.

Alături de șeful PSD s-a testat și Paul Stănescu, dar și Vasile Dîncu. Rezultatul venit joi dimineața arată că niciunul dintre cei trei nu este infectat. Cei trei vor ieși, astfel, din izolare.

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu, intrați în izolare de miercuri după ce au intrat în contact cu o persoană bolnavă de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Cei trei au hotărât să intre în izolare și să se testeze după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19.

Adauga un comentariu