National

Marcel Ciolacu, despre alegerile parlamentare: ”Nu, nu se pot organiza, dar pe ei nu-i interesează altceva”

Publicat: 01 oct. 2020
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a declarat că Organizației Sectorului 3 va decide dacă Dumitru Dragomir va fi sau nu exclus din partid

Marcel Ciolacu, președintele PSD, este de părere că alegerile parlamentare ar putea fi anulate, din cauza creșterii alarmante a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dacă alegerile s-ar organiza, cazurile noi ar putea depăși pragul de 3.000. Cu toate acestea, opinia lui Ciolacu este că cei din PNL se vor folosi de toate metodele pentru a realiza alegerile parlamentare în data de 6 decembrie.

”Nu, alegerile nu se pot organiza, dar pe ei nu-i interesează altceva. Cum să ieși, tu, președinte al României în conferință de presă, când ai cel mai mare număr de cazuri să ataci PSD, de 17 ori să ataci PSD-ul, iar la final să le spui oamenilor să aibă grijă și cu pandemia.

După părerea mea oamenii vor avea lehamite și cred că numărul de cazuri va fi din ce în ce mai mare. Vom trece de 2500 de cazuri, spre 3000 de cazuri pe zi.

Este clar că nu pot fi organizate alegeri, dar ei vor face același lucru pe care l-au făcut și cu pensiile. Dacă CCR-ul va da că este constituțional și n-au de ales că tocmai au zis că Parlamentul decide. Ei, totuși, vor ataca la CCR, iar președintele va retrimite la Parlament, în așa fel încât să se ajungă în data de 6 decembrie. Au tot planul făcut, toate au fost pregătite pentru ei.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19: Nu s-a infectat cu noul coronavirus

Președintele PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului și a aflat că nu s-a infectat cu noul coronavirus.

Alături de șeful PSD s-a testat și Paul Stănescu, dar și Vasile Dîncu. Rezultatul venit joi dimineața arată că niciunul dintre cei trei nu este infectat. Cei trei vor ieși, astfel, din izolare.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu, intrați în izolare de miercuri după ce au intrat în contact cu o persoană bolnavă de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Cei trei au hotărât să intre în izolare și să se testeze după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19.

Au intrat ieri în izolare

Marcel Ciolacu s-a testat pentru a vedea dacă s-a infectat cu coronavirus, după întâlnirea cu mai mulți lideri PSD depistați pozitiv. Liderii PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat miercuri pentru coronavirus, după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19. Stănescu și Ciolacu sunt in izolare în așteptarea rezultatului, susțin surse din partid.

Marcel Ciolacu și-a făcut testul COVID și a decis să intre în izolare după ce a încheiat campania electorală la Sălaj, unde s-a întâlnit cu mai mulți lideri PSD depistați, ulterior, pozitiv, au declarat surse din partid.

”Am făcut testul acum si merg in izolare. Sunt cinci zile de la Sălaj”, a confirmat Marcel Ciolacu pentru sursa citată.

Comentarii
  • E PANDEMIE SI APOI MARE SARACIE , MURIM DE FOAME NU NE INTERESEAZA DE PARLAMENTARELE VOASTRE , NU IESIM LA VOT , DACA IN TARA ASTA UN ORAS NU IESE NIMENI LA VOT SA SE INTREBE DE CE NU LE MAI DAM FOTOLII
    LA PUZDERIA DE PARLAMENTARI CU 15 MII PE LUNA, PENTRU CA CONTRIBUABILUL TRAIESTE DIN 1400 LEI LUNA SAU FARA MUNCA. RUSINE NE MAI CERSITI SI VOTURI. DACA NU IESE NIMENI LA VOT SA SE INTREBE DE CE . ALEGETI PE COVID ARMAND RRRRRRRRRRRRR HOTII

  • Prietene ia ti hapurile daca nu trage repede o fuga la socola,ai probleme la mansarda,in alta ordine de idei ciohlacu daca ar putea ar organiza alegeri peste 20 de ani,sa ramana la ciholan.De constitutie ai auzit tigane

  • Disperare mare la psd,vad ca sunt,, cu un picior în groapă,, si nu stiu ce sa mai faca sa mai ramana la putere. Ei sunt convinși că nu vor mai prinde NICI-ODATA majoritate si de aceea sunt disperați sa mai faca ceva sa le fie lor bine. Gata s-a terminat era hotiei plecati la d…..

  • e clar ca dupa 3 runde de alegeri psd e in cadere libera,alegatorii psd sa-i multumeasca lui zdragnea & co ptr acest lucru,nimeni nu spune ca in democratie nuntrebuie sa fie partide si de stanga si de dreapta,insa psd numai partid de stanga nu e,total antieuropean si cei mai rau ca si-au vazut doar interesele propriei gasti nu a oamenilor!

  • O sa mai vedem noi cu alianta usr-pnl, vad ca tareeeeee ne mai iubeste frantuzoaica usr cu tupeu si neamtul de pe la nu stiu unde care a castigat la primarie cu usr. atat ca usr au furat voturile, altfel nu castigau, dupa ce va urma un scenariu cam dramatic , multi vor spune mai bine era de castiga psd si eu am inceput sa spun inca de pe acum, parca psd se mai gandesc si la muritorii de foame

  • f putini sau nimeni nu mai merge la vot in decembrie la parlamentare, sa se amane, , multi s-au saturat de panarama ciolanului, pe pandemie e un sacrificiu , e greu daca se amana ca iohanis plange de mila parlamentarilor ca le va lipsi diurna pe acea perioada saracii, dar noi care nu vom avea o paine pe masa de Craciun? P e cine intereseaza? pe francezi?nemti? intereseaza doar votul nostru si atat!

Adauga un comentariu