Actualitate

Marcel Ciolacu: „Orban trebuie să prezinte țării un plan. Doar vorbele nu mai ajung!”

Publicat: 27 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu Orban trebuie să prezinte țării un plan. Doar vorbele nu mai ajung
Marcel Ciolacu spune că președintele Klaus Iohannis s-a transformat într-un agent electoral al PNL

Marcel Ciolacu, liderul interimar al Partidului Social Democrat, îi solicită premierului Ludovic Orban să prezinte un plan detaliat al modului în care este gestionată pandemia de coronavirus, pentru începerea anului școlar dar și a organizării alegerilor. Acesta consideră că membrii Executivului vorbesc mult dar nu dovedesc nimic.

„Orban trebuie să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung!

Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei și pune carul înaintea boilor. PNL a intrat în campanie electorală înainte de a convinge românii că alegerile locale pot fi organizate fără riscuri. Se chinuie să încropească alianțe politice în loc să se alieze cu cetățenii pentru a depăși vârful pandemiei. Iar începerea în siguranță a școlii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza și alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniștrilor care se bat cap în cap.

De aceea, împreună cu președintele Senatului– Robert Cazanciuc, am scris astăzi premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia. Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!
#Guvernați, NU mai mimați”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu prezintă motivele pentru care Guvernul Orban trebuie să plece!

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului liberal să plece cât mai rapid și prezintă mai multe motive pentru care va fi depusă moțiunea de cenzură.

”Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile și amenințările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte și comunicarea transparentă și credibilă.

Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton. Au și motive:

Măștile gratuite pentru persoane vulnerabile – #ZERO

Marea testare națională care trebuia să înceapă la 1 iunie – #ZERO (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureștenii să știe exact care este situația în orașul lor…)

Măștile produse intern de ROMARM – #ZERO (doar Orban este fericitul singur deținător al unei măști prototip)

400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – #ZERO (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI)“, susține Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu prezintă motivele pentru care Guvernul Orban trebuie să plece: Multe minciuni vândute românilor!

Liderul social democraților a adăugat că lista motivelor pentru care Guvernul condus de Ludovic Orban trebuie să plece este mult mai lungă, amintind de minciunile legate de kiturile de testare anunțate că au fost luate de la UNIFARm sau de laptopurile și tablet promise minsitrul Educației, Monica Anisie.

„Cetățeni testați cu cele 2 milioane de kituri de testare anunțate de Orban că au fost luate de UNIFARM – #ZERO (probabil nu s-au înțeles la șpagă…)

Laptopuri și tablete pentru copii și profesori – #ZERO (dar continuă să se facă de râs cu școala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…)

Și vă mai mirați că nu vă mai crede nimeni??!”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga un comentariu