Actualitate

Marcel Ciolacu pleacă la Bruxelles! Se va întâlni cu președintele Partidului Socialiștilor Europeni

Publicat: 17 feb. 2020

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu va avea, luni la Bruxelles, o întrevedere cu președintele Partidului Socialiștilor Europeni Serghei Stanișev. El se va întâlni și cu vicepreședintele executiv al CE Frans Timmermans, precum și cu președintele PE David Sassoli.

De la ora 10.00, Marcel Ciolacu se va vedea cu liderul PEŞ Serghei Stanișev, iar de la 11.30 cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene Frans Timmermans, responsabil cu Pactul Ecologic European, potrivit unui comunicat de presă al PSD, remis, duminică MEDIAFAX.

Începând cu ora 16.00, liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu va avea o întrevedere cu președintele Parlamentului European David Sassoli.

„Îmi doresc și cred că este o necesitate ca PSD să își recâștige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul și să consolidăm relația cu prietenii și cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european și să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive și fără finalitate. Avem obligația să facem acest lucru. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar și cu înțelepciune pentru interesele țării noastre”, a declarat Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Adauga un comentariu