Actualitate

Marcel Ciolacu, reacţie dură la anunţul redeschiderii pieţelor: „Iohannis, gesturi penibile de campanie!“

Publicat: 02 dec. 2020
Marcel Ciolacu, cu mască de protecție, la sediul PSD
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, reacţionează dur la anunţul lui Klaus Iohannis referitor la redeschiderea pieţelor înainte de alegeri. Liderul social democrat susține că acesta este un gest cinic, după ce liberalii s-au opus prin toate mijloacele, inclusiv prin contestarea la CCR, legii privind redeschiderea pieţelor.

„Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!

Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!“, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: „Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat!“

Liderul social democrat este de părere că gestul lui Klaus Iohannis este cinic, caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca președintele să facă acum gesturi penibile în campanie.

„Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!

PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Inaugurare electorală făcută de Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au participat, miercuri, 2 decembrie, la o inaugurare cu iz electoral. Cei doi vor participa la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

„Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui drum care este centura Bacăului. Este o lucrare extrem de importantă pentru oamenii locului. Lucrurile au o importanță dincolo de impactul local. Această bucată de autostradă este primul tronson din Moldova care vine să arate determinarea noastră de a dezvolta infrastructura din Moldova. Moldova a lăsată de pesediști în urmă. Am venit să dovedim că ne pasă de Moldova! Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă. Nu-i laud pe liberali, ci arăt cum stau lucrurile. Acest Guvern a realizat lucrurile promise. Acest tronson a fost finalizat cu un an înainte de termen. Avem antreprenori români foarte performanți. “, a declarat Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ. Scăderea se poate constata în toată Europa. Am luat măsurile juste și noi și restul Europei. Am decis ca la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele!“, a mai spus Klaus Iohannis.

Comentarii
Adauga un comentariu