National

Marcel Ciolacu: USR PLUS să termine cu baletul și să semneze moțiunea de cenzură

Publicat: 01 sept. 2021
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a lansat un mesaj dur la adresa USR PLUS. Acesta a accentuat faptul că useriștii nu-și doresc ca Guvernul să pice deoarece ar putea face acest lucru demisionând cu toții.

De asemenea, Marcel Ciolacu i-a încurajat pe membrii USR PLUS să semneze moțiunea de cenzură a social democraților. Acesta a afirmat că PSD nu va accepta ca dorința românilor de schimbare a Guvernului să fie folosită de useriști ca unealtă de șantaj între formațiunile politice din coaliție.

„Dacă USR PLUS vrea ca acest guvern să pice, își dau toți demisia. Și tot guvernul pleacă!
PSD va depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de semnături necesare trecerii ei. Azi, ne mai lipsesc 30.
Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze.
În nici un caz nu vom accepta ca dorința românilor de a scăpa de acest guvern ticălos să fie folosită de USRPLUS ca obiect de șantaj între partidele din Coaliție”, a scris Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea, despre scandalul din coaliția de guvernare: „Hienele se sfâsie între ele!”

Senatorul Partidului Social Democra, Gabriela Firea, a avut o reacție cu privire la scandalul care a izbucnit în coaliția de guvernare după ce premierul Florin Cîțu l-a demis din funcția de ministru al Justiției pe Stelian Ion.

„Hienele se sfâsie între ele! Au mintit românii, pentru a ajunge la putere, unii au si furat, au promis solutii miraculoase pentru toate problemele tarii si oraselor – inclusiv în Capitala -, si, in mai putin de un an, si-au dat arama pe fata! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor!

Nu e nimic pentru oameni!

Daca cei de la USR – Plus amenintau cu iesirea de la guvernare cand NU s-au majorat alocatiile copiilor potrivit legii, si a pensiilor, sau îi cereau demisia din functia de primar general lui Nicusor Dan, cand a oprit platile de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, gravide etc si cand a blocat toate santierele de dezvoltare din Bucuresti, poate isi mai spalau obrazul de «noua speranta in politica».

Dar așa, pe ciolan, urata este si se vede «lupta de idei»”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Mihai Tudose, despre liderii USR PLUS: „Începe scâncetul că le mai ia cineva chiftelele din oală”

Fostul premier și europarlamentar al Partidului Social Democrat, Mihai Tudose, a afirmat că liderii USR-PLUS nu vor pleca din coaliția de guvernare și că mint.

„Eu nu cred că e nicio tensiune. Nu fac decât să-și crească puterea de negociere. În fapt e bătaia pe ciolan, cine să facă drumuri. Pentru că și marele program Anghel Saligny nu face altceva decât vechiul PNDL.

Începe scâncetul că le mai ia cineva chiftelele din oală. Nu pleacă nimeni de acolo. Chiar crede cineva că o să depună USR moțiune?”, spune Mihai Tudose.

 

Adauga un comentariu