Cancan ultimă oră

Marcel Pavel a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV: ,,Dacă tu vrei așa… Nu mă așteptam să deschizi subiectul, sincer”

Publicat: 10 oct. 2021
marcel pavel pe scena
Marcel Pavel a anunțat, în august 2021, moartea mamei sale pe Facebook

Marcel Pavel, puternic afectat de întrebarea lui Cristi Brancu! Cunoscutul artist a fost luat prin surprindere în direct, la TV!

Marcel Pavel a fost invitat într-o emisiune TV, alături de fiica lui Iuvenalia, unde, printre altele, s-a vorbit și despre mama artistului, care a decedat în vara acestui an. Cristi Brancu, moderatorul emisiunii respective, a deschis un subiect foarte sensibil pentru celebrul cântăreț. Profund îndurerat de moartea mamei lui, Marcel Pavel nu și-a găsit puterea să vorbească despre această tragedie, care a venit pe neașteptate în viața lui.

Solistul a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, în luna august a acestui an, din cauza problemelor de sănătate de care suferea de ani buni.

Așadar, când a auzit de mama lui, în direct, la Tv, Marcel Pavel a izbucnit în lacrimi. „Marcel, eu ți-am trimis mesaj atunci. Mie mi s-a rupt sufletul pentru că mama ta a fost o eroină a acestei lui. Cred că o parte din puterea și frumusețea acestei lumi a plecat odata cu ea”, a spus Cristi Brancu în emisiunea sa.

” Aș fi vrut să nu amintim de treaba asta, dar daca tu vrei așa… Da… nu mă așteptam să deschizi subiectul acesta, sincer.”, a răspuns Marcel Pavel, în lacrimi, refuzând să vorbească despre acest moment dureros din viața lui.

Marcel Pavel, scrisoare de adio pentru mama lui

Marcel Pavel a anunțat, în august 2021, moartea mamei sale pe Facebook.

Artistul a publicat o scrisoare de adio pentru cea care i-a dat viață, anunțând public faptul că mama lui nu mai este printre noi.

” Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate, crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA

MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITĂȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!”, era mesajul transmis de Marcel Pavel, după ce și-a pierdut mama.

Adauga un comentariu