Cancan ultimă oră

Marcela Fota, reacție tranșantă, după ce Daniela Ploia a criticat-o că se iubește cu un bărbat mai tânăr

Publicat: 17 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcela Fota reacție tranșantă după ce Daniela Ploia a criticat-o că se iubește cu un bărbat mai tânăr
Marcela Fota, reacție tranșantă, după ce Daniela Ploia a criticat-o că se iubește cu un bărbat mai tânăr

La doi ani după ce fostul soț a pierdut lupta cu viața, Marcela Fota și-a deschis inima către un alt bărbat. Vedeta se simte fericită și iubită în noua relație și nu pare să fie deloc afectată de criticile celor din jur.

Deși colege de breaslă și prieteni apropiați au fost contra relației sale, Marcela Fota merge înainte și se concentrează pe ceea ce o face cu adevărat fericită.

Marcela Fota nu ține cont de gura lumii

Marcela Fota este o persoană foarte asumată și nu își mai ține relația pe care o are cu iubitul ei ascunsă, cu toate că a fost criticată de mai multe ori din cauza faptului că noul ei partener este mult mai tânăr.

Daniela Ploia o desființa public pe cântăreață cu privire la alegerea amoroasă, motiv pentru care Marcela Fota nu a mai rezistat și a trimis un mesaj subtil pe rețelele de socializare.

„Fii fericit. Fii cine vrei să fii. Dacă altora nu le place, atunci lasă-i să fie cum vor ei. Fericirea este o alegere. Viața nu înseamnă să mulțumești pe toată lumea”, a fost mesajul transmis de Marcela Fota pe pagina sa de Instagram.

Marcela Fota, criticată de Daniela Ploia pentru relația cu iubitul tinerel

Daniela Ploia a criticat-o dur pe Marcela Fota după ce a aflat că se iubește cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Cântăreața a spus că nu înțelege de ce artista a mers la televizor și a povestit că suferă după soțul ei, iar după s-a afișat cu un bărbat mai tânăr decât ea.

„Nu știu dacă dumneaei mă considera colegă, eu nu sunt atât de cunoscută. Cum eu sunt o fire directă, vocală în mediul online, la o știre cu colega mea, care după ce i-a decedat soțul s-a cuplat cu un copilaș de 20 și ceva de ani, n-am vrut s-o lovesc, pur și simplu am aruncat un comentariu.

Eu am zis: cum e o vorba din popor, tu te duci, eu ma mărit!

Asta a fost replica mea, n-am atacat-o. Apoi ea m-a atacat la o televiziune, n-a perceput în ce context am spus și că n-am nimic personal cu ea. Apoi, am stat și m-am gândit că eu chiar am dreptate, te prezinți pe la toate televiziunile, vai, ce drame, suferință… am înțeles-o, am plâns odată cu ea, pentru suferința ei! Și deodată apari că tu ești cu cineva, mai mare puțin decât copilul tău… nu pică bine”, a declarat Daniela Ploia, pentru Star Popular.

Daniela Ploia: „Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”

De asemenea, Daniela Ploia susține că Marcela Fota s-a cuplat cu un băiat și a făcut o comparație cu fiul artistei. De asemenea, artista spune despre Marcela Fota că nu dă un exemplu bun în societate.

„Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat… pune-te în situația mamei băiatului. Când ești mamă, persoană publică, trebuie să ai grijă la ce exemplu dai în societate. Cred ca dădea mai bine să se cupleze cu cineva mai în vârstă, decât cu un copil. Aici a fost problema, după drama pe care ai făcut-o pe la toate televiziunile, să apari… Noi, artiștii, știam de acest partener, am și văzut-o la câteva evenimente cu el. Nu judec, dar nici nu pot sa aprob astfel de exemple, mai ales în cazul persoanelor publice”, a mai spus Daniela Ploia pentru sursa menționată anterior.

Adauga un comentariu