Economic Local

Mare atenție! Circulația autobuzelor și tramvaielor CTP Iași va fi modificată timp de două zile

Publicat: 28 nov. 2019

Circulația mijloacelor de transport public va fi modificată timp de două zile. Măsura va fi luată de conducerea CTP Iași în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, pentru a permite buna desfășurare a evenimentelor prilejuite de Ziua Națională a României.
Concret, în ziua de sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 09:00 – 12:00, și duminică, 1 decembrie, până la ora 15:00, circulația mijloacelor de transport public va fi oprită pe tronsonul cuprins între intersecția Străzii Anastasie Panu cu Strada Elena Doamna. Totodată, circulația va fi închisă și între intersecția Străzii Palat cu Strada Sf. Lazăr.

Rutele pe care sunt deviate autobuzele și tramvaiele

Astfel, în perioada respectivă, traseul 9 de tramvai va fi deservit de autobuze. De asemenea, pe 30 noiembrie, în intervalul orar indicat, pe tronsonul Podu Roș – Târgu-Cucu, traseele de autobuz 9, 28 și 41 vor fi deviate pe Splai Bahlui Mal Drept – Bd. Prof. D. Mangeron – Tudor Vladimirescu – Bucșinescu – Elena Doamna.
Totodată, pe data de 1 decembrie, pe același tronson, în intervalul orar 07:30 – 12:30, autobuzele de pe traseele menționate vor circula pe itinerariul respectiv, iar între orele 12:30 și 15:00, traseele de autobuz 9, 28 și 41 vor circula din Podu Roș pe strada Sf. Lazăr spre Tg. Cucu și retur.loading...

Adauga un comentariu