Cancan ultimă oră

Margherita a ajuns rău de tot! S-a întâmplat aseară, în miez de noapte

Publicat: 04 iul. 2020

Margherita de la Clejani, ipostază scandaloasă în miez de noapte. Artista nu se cumințește deloc, după accidentul în care a fost implicată recent!

După accidentul rutier în care a fost implicată, artista nu se liniștește deloc. A fost suspectă de consumul unor substanțe interzise la volan, iar acum… o comite din nou!

Fără să-i pese de absolut nimic, în miez de noapte, Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției. Gestul vedetei, însă, a fost aspru criticat de fani
”O analfabetă cu aere de vedetă, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției aducând o gravă atingere valorilor noastre naționale creștin-ortodoxe”, a scris un internaut.

Margherita de la Clejani s-a reprofilat
Pandemia de coronavirus i-a afcetat pe artiștii din industria muzicală. Margherita de la Clejani nu a mai susținut concerte și nici nu a putut fi prezentă la anumite evenimente private, așa cum obișnuia în urmă cu câteva luni Așa că… artista s-a reprofilat! Margherita și-a găsit o nouă pasiune și s-a orientat spre industria modei

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita d ela Clejani pentru a1.ro.

Adauga un comentariu