Cancan ultimă oră

Margherita, decepție în dragoste. Cu cine s-a iubit fiica Clejanilor: „E singurul care a reușit să mă cucerească”

Publicat: 25 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De-a lungul timpului, Margherita de la Clejani a fost destul de rezervată cu viața sentimentală și nu i-a plăcut să se afișeze prea mult cu iubiții ei! Nu putem spune același lucru și despre bărbatul ”perfect”, pe care Marga nu a rezistat să nu-l prezinte lumii. Și unde mai puneți că, după despărțirea de blondină, tânărul și-a îndreptat privirea către o altă vedetă cunoscută de la noi! Ce credeți? Tot blondă! V-am făcut curioși, nu-i așa?

”Mie îmi place foarte mult de el”

Atunci când a venit vorba de viața amoroasă, Margherita a preferat să fie cât mai discretă și nu s-a afișat prea des cu iubiții ei. Ei bine, asta până în momentul în care a dat de bărbatul ”perfect”. Totul s-a întâmplat în anul 2015, atunci când fiica Clejanilor l-a cunoscut pe internet pe cel care avea să-i fure inima.

Peter Kai, pe numele lui, a fost tânărul libanez cu care focoasa blondină a trăit o iubire cu năbădăi. Exact ca-n povești, totul a început pe contul de Facebook, cu niște simple mesaje, ca mai apoi, după ce a acceptat să iasă cu el în oraș, cei doi să devină nedespărțiți. Marga se îndrăgostise până peste cap de Peter, susținând la vremea respectivă că este singurul care a reușit să o cucerească așa cum trebuie.

„Această poveste de dragoste pare a fi foarte frumoasă. Peter mi-a tot scris pe Facebook un an. Că vrea să ne vedem, că sunt foarte frumoasă, că vrea să ne cunoaştem…Eu nu îl luam în seamă. Într-o seară, acum două săptămâni, m-a invitat în oraş şi eu, ca niciodată, am acceptat. Am băut o cafea, am vorbit…e un băiat foarte educați și cu bun simț. Suntem în fața de cunoaștere. Depinde de el cum va evolua această relație. Mie îmi place foarte mult de el. E singurul care a reușit să mă cucerească”, povestea Marga în urmă cu cinci ani.

Cu ce vedetă cunoscută s-a iubit tânărul după despărțirea de Marga

S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit și s-au.. despărțit! Relația dintre cei doi s-a risipit la fel de spontan cum a și început. Ei bine, tânărul libanez nu a suferit prea mult după fiica Clejanilor și și-a îndreptat atenția către o altă bombă sexy de la noi. Ce credeți? Tot blondă! Da, da, știm că știți deja despre cine vorbim, dar vrem să vă reamintim. După relația cu Marga, Peter s-a aruncat în brațele Simonei Trașcă, cu care s-a zvonit că ar fi avut o relație. În plus, cei doi s-au afișat împreună la un eveniment monden.

Adauga un comentariu