Cancan

Maria Constantin le-a dat replica celor care au asemănat-o cu Bianca Drăgușanu. Iată ce a spus artista

Publicat: 22 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Constantin le-a dat replica celor care au asemănat-o cu Bianca Drăgușanu. Iată ce a spus artista
După ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu de mai multe ori, Maria Constantin a venit cu o replică pe măsură

Maria Constantin a ajuns să nu mai tolereze și le-a răspuns celor care au comparat-o în mod repetat cu Bianca Drăgușanu. Admiratorii cântăreței de muzică populară au fost surprinși când au văzut ce a scris ea.

Maria Constantin are o prezență activă pe internet și nu ezită să-și împărtășească cu fanii experiențele din viața de zi cu zi.

Ce replica le-a oferit Maria Constantin celor care au asemănat-o cu Bianca Drăgușanu

Recent, cântăreața a primit multe mesaje în care se spune că arată ca Bianca Drăgușanu, ceea ce a determinat-o să reacționeze. Ea nu a mai putut să tolereze și le-a transmis un mesaj tuturor celor care au făcut astfel de comentarii despre ea.

Deși unii ar fi putut crede că va fi afectată negativ, Maria Constantin se declară mândră de asemănarea cu Bianca Drăgușanu, considerând că aceasta este un compliment, având în vedere aspectul tinerețesc al Biancăi.

„Asta trebuie să fie de bine, nu? Eu am văzut-o pe Bianca Drăgușanu în realitate și, sincer, nu uitați vârsta pe care o are, 42,43 de ani. Dumneavoastră nu știu câți ani aveți, dar nu știu dacă arătați ca Bianca Drăgușanu. Eu mă mândresc, dacă spuneți că semăn cu Bianca Drăgușanu, e de bine”, a fost reacția Mariei Constantin.

Ce spune Maria Constantin despre mariajul ei

A trecut mai mult de un an de când Maria Constantin și Robert Stoica au devenit soț și soție, motiv pentru care artista a făcut o serie de declarații în care a discutat despre relația lor, și despre lucrurile pe care nu le acceptă sub nicio formă din partea partenerului său de viață.

„Soțul meu este fix cum așa cum îmi doream să fie. Deși, când te ia dragostea aia și flacăra aia la început nu mai realizezi foarte multe din greșelile, temperamentul persoanei de care te-ai îndrăgostit. Poate la început, cu toții ne comportăm puțin mai bine. Deci, pot spune că m-am grăbit în prima căsnicie. ina e cumva la mijloc. Tu pentru că accepți și el pentru ceea ce face sau invers. Nu mi-am dorit niciodată să accept anumite lucruri.

Sunt genul de om extrem de permisivă. Eu nu accept minciuna. Dacă m-ai mințit, gata. Sunt foarte atentă la detalii și după voi găsi acele probleme. Sunt genul de om bun, care accept foarte multe lucruri, dar în momentul în care mă minți și nu mai există respect, înseamnă că nu mai exiști, că nu sunt atât de importantă în viața ta.

Și peste înșelat pot să trec, dacă îmi spui.”, a precizat Maria Constantin, la WOWnews.

După ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu de mai multe ori, Maria Constantin a venit cu o replică pe măsură.

Adauga un comentariu