Cancan ultimă oră

Maria Dragomiroiu are un ritual mai puțin obișnuit. De ce își pune artista părul în grădina de fiecare dată

Publicat: 14 aug. 2022
Maria Dragomiroiu este o interpretă de muzică populară din România

Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul secret pe care îl are. Iată de ce își pune artista părul în grădină de fiecare dată când se tunde! Puțini sunt cei care știu acest truc.

Pe lângă vocea unică, atunci când spui Maria Dragomiroiu, gândul te duce la podoaba capilară emblematică a acesteia.

De ce își pune Maria Dragomiroiu părul în grădina de fiecare dată

Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, Maria Dragomiroiu a publicat un filmuleț pe Facebook, în care vorbește despre ritualul mai puțin obișnuit pe care îl are.

Artista le-a arătat fanilor săi ce face cu firele de păr rămase după ce se tunde.

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi, o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul. Îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt, şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a povestit artista.

Maria Dragomiroiu a povesti că nu merge la coafor și asta deoarece preferă să-și îngrijească singură părul. Artista alocă destul de mult timp îngrijirii părului, dar și produse de calitate și tratamente naturiste.
Adauga un comentariu