Cancan ultimă oră

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră pentru români: „Cerul s-a făcut negru de nori, iar fulgerele au…”

Publicat: 12 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ghiorghiu previziune sumbră pentru români Cerul s-a făcut negru de nori iar fulgerele au...
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră pentru români, în plină pandemie de coronavirus. Potrivit clarvăzătoarei, ne așteaptă o perioadă cu furtuni și ploi torențiale.

”Dragii mei,

În această seară, în timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI, văd înspre Nord -Est, munţii sub un Cer de noapte.

Brusc , Cerul s-a făcut negru de nori, iar fulgerele au început să fie cât mai dese şi cât mai puternice.
Dragii mei, vom auzi în curând, de ploi torenţiale şi furtuni. Să dea Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului să fie ploaie curata şi atât cât trebuie pământului”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare
Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (CITEȘTE ȘI: CE A DESCOPERIT UN EX-CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ACASĂ LA GHEORGHE DINCĂ. „UITAȚI CUM E ÎNĂUNTRU”)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Maria Ghiorghiu, profeţia care ne dă fiori după ce s-au relaxat măsurile de restricție!

Ce i s-a arătat celebrei clarvăzătoare care a văzut incendiul de la Colectiv. Ce urmează pentru România și pentru români în perioada următoare.

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv, face o nouă previziune, care vizează toată România. Recent, pe blogul său a apărut o nouă profeție.

Potrivit Mariei Ghiorghiu, în țara noastră se vor petrece lucruri ce vor aduce multă neliniște! Prezicătoarea nu a explicat despre ce este vorba mai exact, dar se pare că românii vor trece printr-o perioadă agitată.

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa: În toata România va predomina nelinistea!

Dar glasul îi raspunde asa: În toate locurile omenesti posibile!

Dragii mei, din nefericire,ceea ce se intampla acum in Romania, duce pas cu pas spre Marea Revolutie! Pe plan mondial,dar si la noi in Romania , exista ingrijorare maxima in ceea ce priveste Coronavirusul si nu numai.Iar la noi in Romania, primeaza modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.

Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; asa cum El voieste si nicidecum după voia politicienilor.Deocamdata insa, politicienii isi duc mai departe planurilor lor pentru cum sa ajunga la alegerile anticipate,in loc sa se uneasca cu totii si sa gaseasca o modalitate de a stopa raspândirea Coronavirusului;o modalitate de a pune in aplicare LEGILE Romaniei care ar ajuta populatia.”, a scris cea mai cunoscută clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Adauga un comentariu