Cancan ultimă oră

Maria Șandru, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, a născut. Ce imagine a postat după ce a devenit, din nou, mămică

Publicat: 03 oct. 2021
Maria Șandru a fost unul dintre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 8

Marian Șandru, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, sezonul 8, a adus pe lume o fetiță. La scurt timp după ce a devenit, din nou, mămică, aceasta a publicat pe o rețea socială, prima imagine cu micuța alături de fratele și sora mai mare.

Maria Șandru și-a îndeplinit visul. A devenit mamă pentru a treia oară, astfel că, în prezent, are două fetițe și un băiețel. În prezent, ex-concurenta de la Chefi la cuțite este în extaz. Super fericită, a dorit să împărtășească momentul cu cei care o urmăresc în mediul on-line.

Astfel că a publicat o fotografie de-a dreptul superbă. I-a fotografiat pe ceilalți doi copii pe care îi are în timp ce își țineau surioara în brațe. Imaginea este foarte emoționantă și nu mai are nevoie de alte cuvinte.

Maria Șandru, finalistă la Chefi la cuțite, sezonul 8

Maria Șandru a fost unul dintre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 8. Tânăra de 28 de ani este originară din Maramureș. S-a calificat în ultimul act al emisiunii-concurs după ce a avut punctaj egal cu cel al lui Paul Maxim din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

În cele din urmă, Florin Dumitrescu a trimis-o pe Maria Șandru în marea finală.

„Vreau să ajung ultima. Să mă strângă chef Sorin Bontea din nou în brațe și să-mi spună «bine, fata mea»”, a declarat Maria Șandru după ce a aflat că se află printre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 8.

Adauga un comentariu