Local

Marian, tânărul de 22 de ani care a suferit arsuri grave a fost salvat de medicii ieșeni! După mai multe zile critice, acesta și-a revenit – Exclusiv

Publicat: 28 mai 2022
Tânărul de 22 de ani agresat și barul unde a avut loc incidental
Marian L., tânărul de 22 de ani din Scânteia este gravă în secția ATI, după conflictul de la barul din comună  

Marian, tânărul de 22 de ani, victima conflictului de la un bar din Scânteia , în urma căruia a suferit arsuri pe 25  la sută din suprafața corpului a fost salvat de medicii ieșeni. Acesta a trecut prin momente critice, însă starea lui s-a ameliorat

”Tânărul de 22 de ani, Marian, a fost victima unui conflict ce avut loc la un bar din  satul Boroșești, comuna Scânteia. În urma incidentului, în care băiatul a fost incendiat, a ajuns în stare extrem de  gravă la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Marian a fost internat mai multe zile în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar medicii erau rezervați cu privire la starea lui. În prezent, acesta se simte mai bine, însă mai are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. În schimb, trebuie precizat că Grigore, bărbatul în vârstă de 38 de ani și presupusul agresor al  băiatului, urmează să fie externat. G.U. este stabil, stare generală bună, poate pleca săptămâna viitoare acasă. M.L., cel agresat, mai trebuie excizat și grefat pe 2-3 la sută din suprafața corpului”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Marian a ajuns în urma conflictului cu arsuri pe 25 la sută din corp

Amintim că Marian L a fost internat timp de mai multe zile, în stare critică, în secția de  Anestezie și Terapie Intensivă. I s-a administrat Nexobrid, adică debridare enzimatică. Tânărul de 22 de ani prezenta la internare arsură prin flacără de gradul 2-3 la nivelul extremității cefalice, membre superioare, regiunea cervicală, coapsă stângă. Avea arsuri pe 25 la sută din suprafața corporală. În tot acest timp, agresorul său a prezentat o stare generală bună, a fost internat pe secție, a fost operat și grefat pe un membru și toracic. Grigore U., a ajuns în UPU cu arsuri de gradul 2-3 pe 18 la sută din suprafața corpului, anume în zona membrelor superioare și în zona toracelui.

Marian, a fost victimă a conflictului de sâmbătă, de la barul din comuna Scânteia

Amintim că sâmbătă noaptea, 14 mai 2022, în comuna Scânteia din Iași au avut loc scene de groază! Doi bărbați în vârstă de 22 și 38 de ani au ajuns la spital în stare gravă, în care s-a încheiat tragic. Liniștea satului Boroșești, comuna Scânteia, Iași, a fost tulburată în cursul nopții de sâmbătă, 14 mai 2022, după ce mai multe persoane au început să se certe la barul din sat. Martorii povestesc că acolo au avut loc scene de groază, iar câțiva dintre scandalagii aveau asupra lor cuțite și erau extrem de agresivi. În urma incidentului, martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Martorii povestesc că după conflict, tânărul de 22 de ani a plecat singur la spital, iar presupusul agresor a fost transportat cu ambulanța. Amândoi au ajuns în stare gravă pe mână medicilor.
Adauga un comentariu