Cancan

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de un deceniu! Care a fost motivul 

Publicat: 07 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de un deceniu Care a fost motivul 
Oana Mizil si Marian Vanghelie s-au despartit

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 10 ani de relație. Iată ce au spus cei doi despre această ruptură și care ar fi motivul separării.

Când s-au cunoscut, Marian avea 43 de ani și era căsătorit cu Charlotte, mama băiatului lui, iar Oana avea 36 de ani și era măritată cu omul de afaceri libanez, Jamil Tohme. Totuși, s-au văzut, s-au plăcut și au decis să fie împreună, ba chiar să aibă și un copil. La vârsta de 47 de ani, Marian Vanghelie a devenit tată a doua oară, tatăl Mariei. Între cei doi copii ai lui Vanghelie e o diferență de 20 de ani.

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio

Cei doi și-ar fi spus „adio” definitiv, se pare, din cauza neînțelegerilor frecvente, conform unui material exclusiv Click!, cei care au și anunțat că acest cuplu s-a despărțit. Ea și-ar fi luat fetița și mama și ar fi plecat din casa lui Vanghelie.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat, pentru sursa menționată, Marian Vanghelie.

„Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”a spus Oana Mizil pentru aceeași sursă.

Rămâne de văzut cum vor continua lucrurile între ei și dacă, într-adevăr, este vorba despre o separare permanentă, așa cum s-a scris. Când e vorba de dragoste, lucrurile nu sunt atât de ușoare, iar o împăcare poate fi dulce după o despărțire de așa amploare. Momentan, Oana Mizil încă are în mediul online fotografii cu Vanghelie.

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru mită

În 2015, Marian Vanghelia a fost arestat preventiv într-un dosar de corupție. Conform datelor de la acea vreme, procurorii spuneau că edilul de la Sectorul 5 al Capitalei se face vinovat pentru 28 de fapte de corupție, creând un prejudiciu de 60 de milioane de euro. De altfel, din totalul banilor, primarul ar fi luat 30 de milioane drep șpagă.

”În perioada 2006 – 2014, inculpatul Vanghelie Marian-Daniel, în calitate de primar al Sectorului 5 din București, ajutat de inculpatul Niculae Mircea-Sorin și parțial de inculpata Ciocan Laura, a solicitat și primit de la inculpatul Dumitru Marin foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un „comision” de 20% din încasări).

La acea dată, Marian Vanghelia a petrecut zeci de zile în spatele gratiilor.

“În perioada 2007 — prezent (nr. 2015), inculpatul Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obţină, pentru societăţile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). se arăta la acea dată în comunicatul autorităților.

Aceste foloase au fost pretinse și primite de inculpatul Vanghelie Marian-Daniel pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu atât în vederea atribuirii de către Primăria Sectorului 5 și serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al Sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri, cât și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală a acestor contracte este de aproximativ 738.019.000 de lei)”, arătau procurorii DNA într-un comunicat din 2015.

Adauga un comentariu