Cultural

Mariana Ionescu Căpitănescu are o biografie impresionantă. Vedeta este hărțuită în fiecare zi de către un fan

Publicat: 14 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mariana Ionescu Căpitănescu are o biografie impresionantă. Vedeta este hărțuită în fiecare zi de către un fan
Mariana Ionescu Căpitănescu are o biografie de succes

Mariana Ionescu Căpitănescu are o biografie impresionantă. Aceasta a avut parte de o copilărie grea și a trebuit să muncească de la o vârstă fragedă. Artista a precizat într-un interviu că s-a apucat de cântat datorită Mariei Ciobanu. 

Vedeta a povestit într-un interviu că trece prin clipe de coșmar de ceva vreme. Aceasta este hărțuită de către un fan și primește zeci de mesaje și sute de apeluri jignitoare. 

Biografia impresionantă a cântăreței Mariana Ionescu Căpitănescu

Mariana Ionescu Căpitănescu este o celebră interpretă de muzică populară. Aceasta s-a născut pe data de 6 mai 1969 și este din Județul Gorj. Încă de mică, vedeta a fost pasionată de cântecul popular. Cântăreața a precizat că dacă nu ar fi fost Maria Ciobanu, nu s-ar fi apucat de cântat. Mariana Ionescu Căpitănescu a obținut de la o vârstă fragedă cele mai importante premii, ce au făcut-o celebră. Ulterior, aceasta a avut o serie de înregistrări la radio și a apărut pe micile ecrane. Interpreta de muzică populară provine dintr-o familie modestă. Vedeta a precizat că tatăl său era plecat tot timpul la muncă, iar mama sa muncea pe câmp. Mai mult de atât, artista a spus că a început să muncească de la 6-7 ani. 

„Am crescut la ţară într-o localitate cam izolată. Tata era mai tot timpul plecat la muncă, iar mama muncea la câmp. Dimineaţa, la prima oră, plecam cu vitele, apoi plecam la şcoală cu hainele ude pe mine, de la rouă. Muncesc de la 6-7 ani”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu.

Vedeta mai are o soră mai mică, Marcela Fota. Mai mult de atât, se pare că interpreta de muzică populară a avut și un frate. Din păcate, acesta s-a confruntat cu depresia și s-a sinucis. Diferența de vârstă dintre cei doi era de trei ani. Vedeta a precizat că a fost o lovitură destul de grea și nu știa prin ceea ce trece bărbatul. 

„A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii.”, a precizat interpreta de muzică populară. 

O altă vedetă ce a trecut prin perioade dificile este și Valeria Arnăutu. Aceasta și-a pierdut ambii părinți într-un interval foarte scurt de timp.

Interpreta de muzică populară este hărțuită în fiecare zi 

Mariana Ionescu Căpitănescu trăiește un coșmar zilnic. Aceasta a ajuns să ceară ajutorul Poliției din cauza unui fan înfocat. În vârstă de 53 ani, cântăreața are de-a face de ceva vreme cu un individ ce nu îi dă pace. Invitată în cadrul unei emisiuni, vedeta a povestit despre perioada dificilă prin care trece. Bărbatul ar fi făcut o obsesie pentru sora sa, Marcela Fota, însă numărul acestuia a fost blocat. Ulterior, acesta a ajuns să insiste la Mariana Ionescu Căpitănescu. 

„De data asta am ajuns la capătul puterilor! Mă simt hărțuită! E un individ are a înnebunit-o pe sora mea cu mesaje, că vrea să se întâlnească cu ea. (…) L-am blocat deja pe trei numere. De o lună de zile mă sună pe mine. (…) Să vă arăt de câte ori sună! Am fost la Poliție, am lăsat numerele de pe care mi-a dat mesaje… La Poliție mi-au zis că nu mai au voie să localizeze telefonul.”, a declarat interpreta de muzică populară. 

Artista a spus că primește mesaje jignitoare la adresa sa și a soțului său. Mai mult de atât, a precizat că într-o zi a primit 200 de apeluri în două ore. Aceasta a povestit că se teme și că se simte într-un real pericol. 

Mariana Ionescu Căpitănescu are o biografie de succes. Aceasta a început să cânte de la o vârstă fragedă, modelul său fiind Maria Ciobanu. O altă interpretă de muzică populară ce are o biografie impresionantă este și Cornelia Rednic. 

Adauga un comentariu