Local

Maricel Popa iese pe ușa din dos a CJ Iași. Raport de activitate făcut pe spatele instituțiilor subordonate și a primarilor din județ

Publicat: 14 oct. 2020
Maricel Popa, fostul președinte al CJ Iași, a confiscat munca unor primari din județul Iași pentru a-și face un raport de activitate
Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași

Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, părăsește pe ușa din dos instituția. După un mandat de 4 ani, Maricel Popa și-a făcut raportul de activitate la vârful CJ. O bună parte a raportului cuprinde însă munca instituțiilor subordonate, unde contribuția celui mai slab președinte din istoria județului Iași a fost minimală. Astfel, fostul președinte CJ Iași s-a folosit de Aeroportul Iași, de munca primarilor din județul Iași, dar și de alte instituții pentru a-și umple raportul de activitate pe perioada 2016-2020

Dezastru pe linie pentru Maricel Popa, ajuns la finalul mandatului de președinte al Consiliului Județean (CJ) Iași. După ce a pierdut lamentabil alegerile locale 2020, cel mai slab președinte al județului Iași din ultimii 30 de ani și-a făcut un raport de activitate mult cosmetizat, din care nu lipsesc proiectele furate de la instituțiile subordonate și a celor derulate de primarii din județul Iași. În plus, apar ca realizate și proiecte care bat pasul pe loc și care reprezintă o adevărată bătaie de joc pentru locuitorii din județul Iași. Un proiect cu care se laudă Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, este axa rutieră Iași-Suceava. Proiectul are o valoare de 103 milioane de euro, însă lucrarea a ajuns să fie făcută în bătaie de joc.

Maricel Popa, cel mai slab președinte din istoria județului, și-a asumat lucrările la Aeroportul Iași

În raportul de activitate al lui Maricel Popa, fostul președinte al CJ Iași, apar și lucrările de la Aeroportul Iași. Fie că a fost vorba despre hangarul Aerostar Bacău sau extinderea platformei de parcare a avioanelor, Maricel Popa nu a avut nicio contribuție. Ba chiar nu s-a dat în lături să pună frână proiectului, la fel cum a făcut și cu scandalul cu operatorul Blue Air. Cu toate acestea, a inclus aceste proiecte în raportul său de activitate. A inclus și deschiderea hangarului Aerostar, singura contribuție a CJ fiind cedarea terenului în concesiune. Popa a trecut în raport investiția de 10 milioane de euro realizată de Aerostar Bacău, minciuna fostului șef CJ Iași fiind evidentă.

PNDL, proiectele făcute de primarii din județul Iași. Maricel Popa a furat și aceste obiective

O altă serie de proiecte asumate de Maricel Popa, fostul șef al CJ, sunt cele derulate de primarii din județul Iași. Este vorba despre proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 1 și 2. Popa susține că au fost asfaltați peste 600 de kilometri de drumuri sătești și comunale prin cele două programe PNDL, proiecte care nu sunt însă ale sale. Cu toate acestea, așa cum a făcut și în campania pentru alegerile locale 2020, Maricel Popa le-a subtilizat și s-a folosit de ele fără regrete. În plus, s-a folosit și de investițiile prin PNDL în rețeaua de apă și canalizare, dar și cele legate de dispenare și școli, toate de asemenea făcute de autoritățile locale din județul Iași.

Fostul președinte al CJ Iași vrea să fugă în Parlamentul României

Fostul șef al CJ Iași se laudă că a lăsat 5 milioane de euro în vistieria instituției. Maricel Popa a menționat că la finalul lui 2019, în bugetul CJ erau 87 de milioane de euro și că a repartizat 82 de milioane în decursul acestui an. Culmea, o bună parte din aceste sume au fost folosite în scop electoral de către cel mai slab președinte din istoria județului Iași. Locuitorii județului nu au mai crezut balivernele acestuia și l-au sancționat la urne după alegerile locale 2020. Astfel, Popa caută să se refugieze în Parlamentul României, unde va avea un venit de 40.000 de lei pe lună pentru a nu face nimic.

Comentarii
  • Era minunat dacă această hahaleră împuțită de Popa pleca deja cu cătușe din Casa Pătrată. Oricum nu am emoții asupra faptului că-și va petrece iarna în bulăău. LA PUȘCĂRIE CU SCURSURA !

  • Cred ca in orașul Iasi trebuie sa respiram un aer curat care in ultimul timp este infestat de nespalatul din Copou Baghiu cu B de la Betiv și U de la candriU! Acest imbecil cred ca pană 1 Decembrie va fi depus definitiv la Secția Grajduri a spitalului Socola la salonul periculoși!

  • sunt o persoana neangajata politic care incerc sa ma informez zilnic. din pacate tirada de injuraturi si tonul agresiv folosit impotriva oricui, nu numaidecat impoteiva unui om politic , va desconsidera. nu aveti nici o caltate sa calcati in picioare demnitatea unui om, oricare ar fi el. imi este din ce in ce mai greu sa citesc ziarul dv. nu aduce nici un fel de informatie de calitate. doar indemn la ura si agresivitate.

  • Laicule, pe bune că ești bolnav psihic ! Eu fac parte din conducerea orașului, nu tu un neghiob de consilier local al opoziției ! BOULE ! Eu s-ar putea să fiu consilier personal al Domnului City Manager. Dacă te voi vedea pe holuri îți promit un scuipat în meclă.

  • Îl sfătuiesc pe dl consilier municipal Laicu dacă acest Baghiu va fi consilierul lui Harabagiu ( deși cred ca nu a ajuns in acest hal de degradare Primaria Iasi ) sa ii convoace pe amândoi la Comisia de Disciplina și sa ii dea afara din instituție dacă îndrăznesc sa pună presiune pe consilieri! Personal le asigur consultanta juridică și asistenta in instanță! Trebuie sa terminam cu huliganismul in administrația locală!

  • De unde până unde ultimul consilier local al opoziției poate dicta ce să se facă în primărir ? LAICU VA FI NOUL BUFON AL CL IAȘI ! Sper că Poliția Locală va avea grijă să nu facă scandal în Primărie. Să fie pus în cătușe chiar de la prima vociferare.

  • Văd că noua mazetă a CL a trecut deja la amenințări sururbane la adresa conducerii primăriei noastre. Trebuie căutată o soluție ca acest Laicu să fie invalidat ca și consilier local. Nu putem lăsa un dement fost peremist să facă parte dintr-un CL al unui oraș cultural. ESTE O BLASFEMIE !

  • Baghiule,mare scarnavie ești! Te știe tot orașul ca te prostituezi pe forumuri contra rachiu puturos! Faci spume ca nu te bagă in seamă consilierii locali? Ai grijă cum vorbești cu un consilier local că nu cresc la mă-ta in bătătură consilierii ..

  • MĂ PIȘ PE RAHATUL DE LAICU ! LASĂ CĂ VORBESC EU LA POLIȚIA COMUNITARĂ SĂ-I DEA NIȘTE PULANE PE SPATE LA PRIMA VOCIFERARE ÎNTR-O ȘEDINȚĂ. ȘI CODRIN ȘTEFĂNESCU TOT PEREMIST A LUAT BĂTAIE DE LA MARELE JURNALIST GRIGORE CARTIANU, CÂND ERA CONSILIER LOCAL. POATE ÎL CHEM PE GRIGORE LA IAȘI SĂ SE OCUPE DE ACEST ZĂBĂLOS DE LAICU.

  • Cretinul orașului vorbesc de curvetele diliman Baghiu are visuri erotice! Mă pișarcosule,dacă pune Laicu laba lui de URS pe tine e clar câ îți va freca ridiche până te vei regla! Dereglatule,nu te juca cu curul gol in fata CONSILIERILOR LICALI ca ai sa o iei in buze ca lumea să se amuze …

Adauga un comentariu