National

Marina Almășan, dezvăluiri despre relația dintre Victor Socaciu și fiul lor: „Nu mai vorbise cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea”

Publicat: 27 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marina Almășan a mărturisit că nu știe dacă va merge la înmormântarea lui Victor Socaciu. Celebra prezentatoare a dezvăluit că fiul ei, Victor, nu mai păstra legătura cu tatăl său, relatează Playtech.ro.

Victor Socaciu a murit astăzi, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți care l-au cunoscut. Marina Almășan, cea care i-a fost soție până în anul 2012, nu știe dacă va merge la înmormântarea fostului soț, motivul fiind neînțelegerile pe care le-au avut după despărțire. Prezentatoarea a primit vestea tristă de la fiul ei, iar Victor a fost sunat de una dintre surorile lui pentru a fi anunțat de decesul tatălui. Marina Almășan a dezvăluit că fiul ei nu mai vorbea cu tatăl lui. Victor, fiul regretatului artist, va merge la înmormântarea părintelui său.

„Am aflat acum jumătate de oră. M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anunțat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar dacă nu mai țineau legătura… Totuși, gândul ca ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează. Victor nu mai vorbise cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. Personal, nu știu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpănă… m-am sfătuit cu George (n.r. Cornu). Am fost și 16 ani împreună, dar am avut totuși diferențe… așa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare”, a mărturisit Marina Almășan pentru Playtech.ro.

Prima reacție a Marinei Almășan, după decesul fostului său soț, Victor Socaciu: Fiul nostru va continua să-ți poarte numele

Artistul Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. El avea mai multe probleme de sănătate.  Marina Almășan, fosta sa soție, a postat un mesaj emoționant cu privire la acest eveniment tragic.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.
Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.
Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.
Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. 😢
Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…
Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a scris Marina Almășan.

Adauga un comentariu