Cancan ultimă oră

Marina Voica și-a îngrijorat fanii: „Eu vreau să mă îngraș. Am 36 kg”

Publicat: 28 oct. 2021

O artistă cunoscută din România și-a pus fanii pe gânduri. Vedeta a ajuns să cântărească acum doar 36 de kilograme, fapt ce i-a îngrijorat pe mulți. La ultimul eveniment la care a participat, silueta cântăreței i-a făcut pe mulți să își pună semne de întrebare.

Artista care și-a îngrijorat fanii este Marina Voica. În ultima perioadă, cântăreața a trecut prin momente dificile, suferind o intervenție chirurgicală, iar acum este în perioada de recuperare. Cu toate acestea, artista nu a stat degeaba și recent a lansat o carte, „Fantezie și umor…”. Evenimentul de lansare a avut loc în Câmpina, la biserica Sfânta Parascheva.

Apariția Marinei Voica la evenimentul de lansare i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Aceasta a slăbit extrem de mult, ajungând să cântărească acum doar 36 de kilograme. Însă, artista spune că acest lucru este normal având în vedere că a trecut printr-o operație dificilă.

„În România nu e ca în Rusia. Aici oamenii sar peste micul dejun, beau doar cafea și fumează și gata! Așa făcea și soțul meu, cafea și țigară… și s-a dus! Eu nu sar niciodată peste micul dejun. Orice ar fi, mănânc puțin dimineață: un ou, gem, unt, pâine toast. Pun în prăjitorul de pâine întotdeauna câte două felii. Sunt la 5 luni după operație, nu uitați! Nu țin regim. Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. Sunt doar 4-5 luni de la operație. Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei, o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate. Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar”, a declarat Marina Voica, potrivit Ciao.

Marina Voica
Marina Voica

Marina Voica, operată pe inimă

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Artista a suferit o intervenție pe cord. Din fericire, operația a avut succes, iar vedeta se află acum în afara oricărui pericol. Situația Marinei Voica a fost extrem de complicată. Aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. Intervenția era necesară, însă mai multe unități medicale au refuzat să o execute, din cauza vârstei înaintate a artistei

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, a spus Marina Voicu, acum ceva timp.

Adauga un comentariu