BZI LIVE

LIVE VIDEO – Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice discută în emisiunea BZI LIVE despre necesitatea unei terapii pentru pacienții cu hepatita cu virus Delta

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În emisiunea de sănătate BZI LIVE, 23 septembrie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitata Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice din România, va discuta despre singurul tratament disponibil pentru pacienții cu hepatită D, cel cu interferon, ce oferă o șansă de răspuns doar la 20-25 % din pacienți. În acest moment se așteaptă o nouă terapie salvatoare pentru această categorie de pacienți. Pentru pacienții cu hepatită C, contractul cost-volum, rezultat, a întrat în a opta lună. Va fi încheiat în ianuarie 2023. Un alt subiect va fi legat de noi speranțe pentru pacienții cu hepatită.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu