Cancan ultimă oră

Mario, dezvăluiri incendiare despre părinții săi, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Publicat: 20 sept. 2021

Mario Mutu este fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. De la despărțirea celor doi, acesta a crescut alături de mama sa, iar cu tatăl s-a văzut mai rar, din cauza distanței, însă cei doi au o relație bună. Mario Mutu a vorbit despre părinții săi și a dat tot din casă.

Fiul cel mare a lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu s-a transformat într-un adevărat bărbat. Acesta a împlinit 19 ani și este gata să își ia viața în propriile mâini. Tânărul a vorbit recent despre părinții săi și despre relația pe care o are cu aceștia.

Mario Mutu a mărturisit faptul că este fiul unor oameni celebrii i-a adus de-a lungul timpului atât avantaje, cât și dezavantaje. Acesta a dezvăluit că mulți oameni s-au apropiat de el doar din cauza notorietății prinților săi.

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu, la Antena Stars.

Mario Mutu a dat din casă

Mario Mutu a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții săi. Acesta a mărturisit că este mai apropiat de mama sa și că mai mereu apelează la ajutorul și sfaturile acesteia. În schimb, relația cu Adrian Mutu este ceva mai rece, asta pentru că aceștia nu au petrecut așa de mult timp împreună.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a mai spus Mario Mutu.

Adauga un comentariu