Actualitate

Mario, fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita lui. „Normal că o susțin!”

Publicat: 20 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mario fiul lui Adrian Mutu în ipostaze indecente alături de iubita lui. Normal că o susțin
Mario Mutu este dovada clară că „așchia nu sare departe de trunchi”

Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, a apărut recent în ipostaze indecente alăturid e iubita lui pe o celebră platformă pentru adulți. Tânărul în vârstă de aproape 21 de ani pare să-i calce pe urme tatălui său, în ceea ce privește latura scandaloasă. Astfel, după mai multe episoade reprobabile, între care și un scandal la spital, Mario Mutu a decis să îşi promoveze iubita pe OnlyFans.

Mario Mutu este fiul din relația „Briliantului” cu Alexandra Dinu, cea care i-a și fost prima soție. Mariajul lor a durat aproaape trei ani, ambii recunoscând mai târziu că despărțirea a survenit deoarece ambii erau prea tineri și necopți. Și dacă până la vârsta de 15-16 ani, Mario a fost crescut de mama lui în Italia, de câțiva ani acesta s-a mutat în România. În plus, tânărul a fost deja implicat în câteva scandaluri, fiind dovada clară că „așchia nu sare departe de trunchi”.

Mario, fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita lui

Fiul lui Adrian Mutu a apărut recent în ipostaze indecente alături de iubita, care are cont pe OnlyFans. Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu şi a apărut în atența presei în toamna anului trecut după ce a avut o reacție nervoasă în timp ce aștepta să intre la Urgențe, la un cabinet stomatologic: „Stau la coadă cu toți proștii?”.

Acum, Mario Mutu şi iubita sa, Mara Georgescu, o cântăreaţă dornică de afirmare, s-au fotografiat în ipostaze incendiare și au postat imaginile pe Instagram. Reacțiile nu fost cele așteptate, fanii virtuali având mai degrabă comentarii negative!

„Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează, să se aboneze, că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă, dacă vor să afle dacă da sau nu, să se aboneze acolo. Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie. Eu locuiesc cu iubita mea, stă pe la mine”, a spus Mario Mutu, în încercarea de a-i face reclamă iubitei.

Mario Mutu, despre scandalul de la spital

În toamnă, fiul lui Adrian Mutu a ajuns, alături de partenera sa la Urgențe pentru o durere dentară. Însă, din cauza aglomerației, nu a primit imediat tratamentul de care avea nevoie, astfel că s-a enervat și a strigat că stă la coadă cu toți proștii. Totodată, a jignit și personalul medical, ceea ce a dus la o intervenție a Poliției.

La câteva zile de la incident, Mario Mutu a vorbit despre cele întâmplate la spital. Acesta apovestit că s-a lovit la dinte în timp ce participa la filmarea unui videoclip pentru o melodie a iubitei sale și că a fost deranjat la spital de faptul că toți pacienții erau „ignorați” de personalul medical.

„Când am coborât din mașină, m-am lovit de portieră, căci i se deschideau ușile în sus. N-am știut, n-am fost atent și m-am lovit la un dinte. Așa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele și s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă”, s-a scuzat Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu.

Adauga un comentariu