Actualitate

Marius Elisei ar avea o nouă iubită. Cum s-a pozat recent fostul soț al Oanei Roman

Publicat: 25 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Elisei ar avea o nouă iubită. Cum s-a pozat recent fostul soț al Oanei Roman
În viața lui Marius Elisei a reapărut liniștea și fericirea

Marius Elisei și-a pus fanii pe gânduri, care cred că ar avea o nouă iubită, după imaginea postată recent de fostul soț al Oanei Roman. Acesta și-a sărbătorit recent ziua de naștere și se declară din nou fericit. Totodată, Marius Elisei a recunoscut că păstrează o relație civilizară cu Oana Roman de dragul fiicei lor.

Duminică, 24 septembrie, Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere. Fostul soț al Oanei Roman a împlinit 37 de ani, iar alături de el, cu ocazia fericitului eveniment, au fost fiica sa, dar și o femeie misterioasă. Iar imaginea publicată de Marius pe contul de socializare i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi din mediul online!

Fanii cred că Marius Elisei ar avea o nouă iubită

Bărbatul cu care Oana Roman și-a împărțit viața timp de mai bine de un deceniu și alături de care are o fiică, pe Isabela, și-a sărbătorit duminică ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment special, Marius Elisei a făcut o postare în mediul online, în care a mărturisit că, în prezent, are parte de multă fericire, dar și de liniște. Mai mult, bărbatul a dezvăluit că nu a mai fost de mult atât de fericit.

Alături de mesajul său, fostul soț al Oanei Roman a postat și o fotografie în care apăreau 3 mâini. Una dintre ele era chiar a fiicei sale, Isabela, care i-a fost alături tatălui său, de ziua lui de naștere, însă ceea ce le-a atras atenția internauților a fost cea de-a treia mână, care părea a fi a unei femei, lucru care i-a făcut pe urmăritorii lui Marius Elisei să se întrebe dacă acesta și-a refăcut viața sentimentală.

„#37… a venit neașteptat de frumos, cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat o. De mult n-am mai gustat din fericire. Vă pup și seară frumoasă”, a scris Marius Elisei, într-o postare pe rețelele de socializare.

În ce relații au rămas Marius Elisei și Oana Roman

În urmă cu ceva timp, Marius Elisei și Oana Roman s-au reîntâlnit, de ziua de naștere a fiicei lor, motiv pentru care fanii lor s-au întrebat dacă ar exista vreo șansă de împăcare între ei. Atunci, fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că el și mama fiicei sale au păstrat legătura de dragul Isabelei și că pun creșterea acesteia pe primul plan.

„Dacă te duci la ziua copilului înseamnă că te împaci cu fostul partener? Nici gând de așa ceva. Sincer, sunt sătul să tot aud și să tot văd astfel de lucruri, să fiu împăcat la nesfârșit cu Oana. Nu se pune problema acum. Înțeleg, dar eu am alte planuri personale. Importat este copilul, fetița noastră.

La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm. Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe”, spunea atunci Marius Elisei, ceea ce întărește ideea că ar avea o nouă iubită.

Adauga un comentariu