Cancan

Marius Elisei i-a făcut cunoștință fiicei sale cu noua iubită! Cum a reacționat Oana Roman și ce i-a transmis fostului soț?

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Elisei i-a făcut cunoștință fiicei sale cu noua iubită Cum a reacționat Oana Roman și ce i-a transmis fostului soț
Marius Elisei a dezvăluit că are o relație nouă și că deja i-a prezentat fiicei sale pe noua sa iubită

Marius Elisei a dezvăluit că are o relație nouă și că deja i-a prezentat fiicei sale pe noua sa iubită, iar Oana Roman a reacționat prompt. Care este opinia vedetei cu privire la faptul că Isabela s-a întâlnit deja cu noua parteneră de viață a tatălui ei?

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți timp de zece ani, iar din iubirea lor s-a născut Isabela, fiica lor. Vedeta și tatăl fetiței lor au decis să se despartă definitiv acum câteva luni, dar au menținut legătura pentru binele Isabelei. Zilele trecute, după ce Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fiică sa și o femeie misterioasă, el a dezvăluită că și-a refăcut viața sentimentală și că Isabela a cunoscut-o deja pe femeia cu care are o relație.

Cum a reacționat Oana Roman și ce i-a transmis fostului soț?

La scurt timp după ce fostul ei soț a făcut aceste declarații, Oana Roman a avut și prima reacție, vorbind și despre faptul că fiica ei s-a întâlnit cu noua parteneră a lui Marius Elisei. Aceasta a spus pe rețelele de socializare că nu este deloc deranjată de fapt că Isabela a cunoscut iubita tatălui ei, dimpotrivă, se bucură că Marius și-a refăcut viața sentimentală și, astfel, între ei poate exista în sfârșit liniște.

Pe lângă asta, Oana Roman are speranța că, de acum înainte, atât ea, cât și fostul ei soț, vor fi la fel de implicați în creșterea Isabelei.

„Mă bucur nespus că există liniște. Nu mă deranjează deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă și sper ca de acum încolo amândoi să putem să ne implicăm în mod echitabil și corect în creșterea Isei, căci ea are doi părinți de care are nevoie în mod egal”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Marius Elisei ar avea o nouă iubită

Duminică, 24 septembrie, Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere. Fostul soț al Oanei Roman a împlinit 37 de ani, iar alături de el, cu ocazia fericitului eveniment, au fost fiica sa, dar și o femeie misterioasă. Iar imaginea publicată de Marius pe contul de socializare i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi din mediul online!

Bărbatul cu care Oana Roman și-a împărțit viața timp de mai bine de un deceniu și alături de care are o fiică, pe Isabela, și-a sărbătorit duminică ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment special, Marius Elisei a făcut o postare în mediul online, în care a mărturisit că, în prezent, are parte de multă fericire, dar și de liniște. Mai mult, bărbatul a dezvăluit că nu a mai fost de mult atât de fericit.

Adauga un comentariu