Local

Marius Eugen OSTAFICIUC, președinte PSD Municipiul Iași, deputat: Avem premier! Este cazul ca noul Guvern să se pună în serviciul românilor! (P)

Publicat: 23 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Eugen OSTAFICIUC președinte PSD Municipiul Iași deputat Avem premier Este cazul ca noul Guvern să se pună în serviciul românilor P
Deputatul Marius Eugen Ostaficiuc

România are un premier desemnat, un premier care va avea ca sarcină să își formeze un nou Guvern. Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze noul Executiv pentru a se prezenta în Parlamentul României. Este momentul ca din acest Guvern să facă parte oameni capabili, oameni care să nu mai trateze ministerele că pe niște vaci de muls. PSD susține formarea unui guvern de specialiști, oameni care pot să scoată țara la mal, să conducă România cu bine prin această criză politică și sanitară. Sigur că PSD susține în continuare alegerile anticipate, însă în momentul de față trebuie să ne concentrăm pe ieșirea din criza sanitară. De aceea, Nicolae Ciucă trebuie să gândească strategic și înțelept, să aducă lângă el oameni capabili să țină în frâu situația din ministere. Nu este cazul ca la vârful acestora să vină niște persoane incompetente, să vină niște persoane puse pe căpătuială, care își urmăresc doar interesul propriu.

PSD nu vrea niciun pact cu PNL sau cu alte partide. PSD susține interesul național și vrea că această criză să ajungă la final. Nu ne mai putem permite acum alte jocuri, nu ne mai putem permite să jonglăm cu sănătatea românilor în plin val 4, cu mii de cazuri de Covid zilnice și cu atâtea persoane internate la Terapie Intensivă. Guvernul Ciucă trebuie să vină cu oameni capabili, fie ei de la USR, fie UDRM, fie alte partide, cu care ajung să se înțeleagă. Important este ca în Guvern să vină oameni capabili, pentru că de cei care sunt acum interimari ne-am convins.

Florin Cîțu va pleca, Florin Cîțu a lăsat în urma sa un adevărat dezastru. Poate viitorul premier va fi mai înțelept și cât timp se va afla la Palatul Victoria va gestiona altfel lucrurile. Să sperăm că va avea în jurul său oameni capabili și nu profitori! Aceasta este singura dorință a PSD, ca Guvernul să fie condus de persoane cu capul pe umeri și nu de oameni ușor de manevrat!

 

Adauga un comentariu